Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat că proiectul de lege privind scoaterea sălilor de jocuri de noroc în afara localităţilor, aflat în dezbatere la Camera Deputaţilor, nu este blocat şi va trece de votul din Parlament.

El a subliniat că rămâne consecvent opiniei sale, potrivit căreia 'păcănelele' nu ce căuta în mediul rural.

Şeful Guvernului a fost întrebat de presă despre stadiul proiectului de lege privind scoaterea în afara localităţilor a sălilor de jocuri de noroc, proiect care ar fi "blocat" la Camera Deputaţilor.

"Nu este blocat nimic. Haideţi să lămurim nişte lucruri, Parlamentul cu asta se ocupă, face legi. Au comisii, este o procedură parlamentară, au venit amendamente, se discută, e un lucru normal. Acea legea va trece de Parlamentul României şi de Camera Deputaţilor. Din punctul meu de vedere, rămân consecvent, în acest moment, tot ce înseamnă 'păcănele' în mediul rural nu au ce căuta. Vedem abordarea în ceea ce priveşte municipiile şi perioada până când ele vor fi scoase în afara oraşului. Acest lucru trebuie făcut. Este ipocrit să spui că statul român încasează, sau să dai aviz negativ unei astfel de legi tu, Guvern al României, fiindcă încasai un miliard şi ceva de lei. Nu, acei un miliard şi ceva de lei se duceau în gospodăriile oamenilor şi se întorceau înapoi tot la statul român. Deci, e o abordare total greşită, am văzut că s-a tot vehiculat", a declarat Marcel Ciolacu.

Sursa foto: Guvernul României

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri