Promenada Mall București deschide sezonul sărbătorilor de iarnă și anunță care este programul centrului comercial de sărbători.

Ca în fiecare an, sfârșitul lunii decembrie aduce modificări în orarul de funcționare a centrului comercial.

Astfel, pe 24 decembrie, Promenada Mall își așteaptă vizitatorii între 10:00 – 18:00, iar în prima zi de Crăciun va fi închis. În perioada 26 decembrie și 30 decembrie inclusiv, mallul va funcționa în regim normal, de la 10:00 la 22:00.

Pe 31 decembrie, centrul comercial poate fi vizitat între 10:00 și 18:00, iar pe 1 ianuarie va fi închis. Din 2 ianuarie 2024 se revine la programul normal.

La Promenada va fi organizat de asemenea Christmas Fair, un târg de cadouri care se desfășoară până pe 23 decembrie, între 10:00 și 22:00, în zona magazinelor Intersport și CCC, de la nivelul 1.

Aici vor fi expuse produse din gama articolelor vestimentare, accesoriilor și bijuteriilor, până la cozonaci și preparate de sezon.

De asemnea, clienții vor putea beneficia de servicii de împachetare gratuită a cadourilor într-un lounge special amenajat, amplasat la nivelul 1, în zona magazinului H&M.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Social »



Setari Cookie-uri