IDEI DE AFACERI: Ce inseamna antreprenoriatul social. Pune intrebari

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de miercuri.

Emisiunea s-a incheiat. Urmareste talk-show-ul integral in video-ul de mai jos.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitat este Radu Ioan Tudorache, unul dintre actionarii principali ai Newarch Investments.

Tema emisiunii -„ Antreprenoriatul social”. Urmareste IN DIRECT emisiunea pe Wall-Street.ro!

Ce este antreprenoriatul social? Cat de mari sunt diferentele dintre societatea de tip vestic si cea din Romania in ceea ce priveste implicarea in comunitate prin preocupari de ordin social? Care sunt sfaturile unui antreprenor pentru tinerii intreprinzatori?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care va raspunde Radu Tudorache, unul dintre cei mai cunoscuti antreprenori romani.

Scopul principal al antreprenorilor sociali nu este obtinerea de bani, ci construirea unor afaceri etice, cu un impact social pozitiv. O astfel de idee este o scoala de un specific aparte in lumea antreprenoriatului: Casa Montessori.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Cine este Radu Tudorache

Radu Tudorache este nascut intr-o familie de antreprenori aflata la a patra generatie in domeniul afacerilor. In prezent, M Grup – grupul de afaceri in care este implicat – este un conglomerat ce include afaceri in Romania si in sud-estul Europei, din domeniul farmaceuticelor, IT, imobiliar si industrial. In total, M Grup cuprinde 15 afaceri distincte, printre care si distribuitorul farma Montero si lantul de farmacii Remedio.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri