Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Emisiunea s-a incheiat. Puteti urmari inregistrarea mai jos.

Start-Up Wall-Street, miercuri, la ora 12:00: invitatul este Dan Anghelescu, cel care a fondat Agentia Mos Craciun, firma care inchiriaza Mosi Craciuni. El este proprietarul agentiei de turism La Piovra din 1992.

Tema emisiunii: Mos Craciun e antreprenor. Cum a fondat un tanar o agentie de Mos Craciuni.

„Cu multi ani in urma cind eram student, prin '93, intr-o camera obscura din Complexul Studentesc Regie, impreuna cu doi prieteni, s-au pus bazele Agentiei Mos Craciun. Am inceput in primul an timid si fara prea multi bani, dar cu dorinta puternica sa realizam ceea ce nu se facuse pana atunci, inchirierea Mosului Craciun Adevarat. Anii au trecut si noi ne-am imbogatit cunostiintele despre copii, despre parinti, despre companii...Acum suntem cea mai puternica companie care inchiriem Mosi Craciuni adevarati”, spune Dan Anghelescu.

Pune intrebari la sectiunea de Comentarii si noi le vom adresa in cadrul emisiunii de astazi.

Cele mai bune intrebari vor fi alese de moderatorul emisiunii si premiate cu cate o carte "Reguli de baza pentru antreprenori", scrisa de Yates Jonathan si disponibila pe www.bizzkit.ro. Banii din vanzarea cartii merg in programele educationale Junior Achievement. (Vezi aici regulamentul)

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Trei proprietari de agentii de turism candideaza pentru ANAT
Setari Cookie-uri