Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Emisiunea s-a incheiat. Urmareste inregistrarea integrala. Cum ti se pare emisiunea?


Start-Up Wall-Street
, astazi, 8 februarie, la ora 12:00: invitatul este Peter Barta, directorul executiv ai Fundatiei Post-Privatizare, organizatie care sustine antreprenoriatul. Tema emisiunii este “Cultura antreprenoriala in Romania. Cum poti sa devii competitiv ca antreprenor”.

Cum dobandeste un antreprenor un avantaj competitiv? Ce inseamna sa fii tanar antreprenor in Romania? Cum poti
cum si de ce sa te extinzi ca antreprenor la nivel international? Cum va arata antreprenoriatul in 2012? Acestea sunt doar cateva intrebari la care Peter Barta va raspunde in direct astazi. Pune intrebari la sectiunea de Comentarii si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la edituria Meteor Press.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Cine este Peter Barta, invitatul Start-Up Wall-Street

Peter Barta este consultant cu o vasta experienta in management, in special in domeniul managementului de proiect, experienta acumulata pe parcursul a doisprezece ani de activitate in sectorul profit si cel non-profit.

Fundatia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importanta fundatie pentru antreprenoriat din Romania. Creata in 1996 de Comisia Europeana, FPP este o organizatie privata care promoveaza educatia antreprenoriala si sustine initiativele destinate dezvoltarii sustenabile a mediului de afaceri romanesc - cu accent pe intreprinderile mici si mijlocii si start-up-uri - prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenoriala, imbunatatire a mediului de afaceri si promovare a responsabilitatii sociale a intreprinderilor.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si