Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat va fi Sebastian Vaduva, un tanar antreprenor care a lansat in 2011 o companie dedicata aplicatiilor mobile.


Start-Up Wall-Street, miercuri, 25 iulie, la ora 12:00: invitat va fi Sebastian Vaduva, co-fondator si manager al Appscend. Tema emisiunii va fi Antreprenoriat in domeniul aplicatiilor mobile. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Cei trei actionari ai Appscend sunt Andrei Marinescu, Gabriel Dobocan si Sebastian Vaduva, toti trei de 26 de ani si toti absolventi ai Facultatii de Electronica, Politehnica. La acestia se adauga, ca actionar minoritar, Peter Barta, director executiv al Fundatiei Post Privatizare, care a investit cateva zeci de mii de euro in proiect.


Care este modelul de business al Appscend? Care sunt particularitatile acestui business? De ce sa investim in mobile apps si moduri smart de utilizare? Cum vede antreprenoriatul Sebastian Vaduva?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Sebastian Vaduva va raspunde in cadrul emisiunii de astazi.

Scrie aici intrebarile tale pentru Sebastian Vaduva si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un DVD video "Managementul timpului" si o carte "Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin", publicata la editura Meteor Press.

Despre DVD-ul "Managementul timpului": Este important sa invatam ca nu trebuie sa cautam mai mult timp, ci sa-l folosim mai bine. Acest material educational ne invata cum sa alegem din multitudinea de presiuni cu care ne intalnim in fiecare zi. Va propunem exemple concrete din realitatea cu care ne confruntam, cu personaje pe care le intalnim in jurul nostru, cu solicitari si presiuni reale si cu consecinte pe care a trebuit sa ni le asumam fiecare. Premiul este oferit de libraria BookLand si Smartbox Family.

Detalii despre afacerea Appscend

Fondata in 2011 de Sebastian Vaduva, Andrei Marinescu si Gabi Dobocan, Appscend este o companie dedicata aplicatiilor mobile pentru iOS si Android.

Pana in prezent, Appscend a lucrat cu sute de companii, mari sau mici, pentru a transforma ideile de business in afaceri de telefonie mobila. Astazi, cu peste 1600 de organizatii inregistrate si peste 250 de aplicatii in Apple Store si Goole Play, serviciile mobile dezvoltate in cadrul platformei Appscend varieaza de la zona de Digital Media, pana la Asigurare si Auto, fiind folosite de aproape jumatate de milion de utilizatori din intreaga lume. Printre clientii Appscend din Romania se numara Groupama, BMW Motor AG, TVR Info, DOMO, Tiriac Auto, precum si o colaborare cu Vodafone Romania, iar printre clientii internationali numarandu-se: Great Marketing Work (Marea Britanie), Svarod Direct (Norvegia), Vorarlberger Medienhaus, WSI Franchisees.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri