Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Emisiunea de astazi s-a incheiat! Urmariti inregistrarea emisiunii disponibilia mai jos.

Start-Up Wall-Street, miercuri, 8 februarie, la ora 12:00: invitatul este Catalin Scripcaru, presedintele retelei Century 21 Romania si managing partner al companiei de dezvoltare imobiliara Advanced Development.

Tema emisiunii este "Cum sa devii antreprenor in imobiliare. Franciza, o solutie in real estate".

Ce inseamna sa conduci o agentie imobiliara? Cum poti si de ce sa te extinzi ca antreprenor pe piata de consultanta imobiliara? Cum poti sa iei o franciza in imobiliare? Ce inseamna sa iei o franciza? Care sunt pasii si criteriil de care trebuie sa tii cont?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Catalin Scripcaru va raspunde in direct miercuri. Pune intrebari si noi le vom adresa in cadrul emisiunii de astazi.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Start-Up Nation: Lista finala a proiectelor admise se publica in iulie