Emisiunea s-a incheiat. Puteti urmari inregistrarea mai jos.

Start-Up Wall-Street, miercuri, 4 aprilie, la ora 12:00: invitat va fi Mihai Logofatu – co-fondator si CEO Bittnet Systems, companie specializata in training pentru echipamente de networking, afacere lansata in 2007.

Tema emisiunii va fi "Cum sa cresti un business propriu si sa obtii finantare de la un business angel'

Actionarii si fondatorii Bittnet Systems, fratii Mihai (27 de ani) si Cristian Logofatu (31 de ani), tocmai ce au vandut 24% din companie lui Razvan Capatina, business-angel roman cu o experienta de peste 10 ani in domeniul marketingului si al publicitatii.

Cifra de afaceri Bittnet Systems atinge 500.000 euro anual, iar conform estimarilor va depasi 8.000.000 euro in urmatorii cinci ani. Investitia, realizata prin intermediul VentureConnect, sustine dezvoltarea companiei facand trecerea la o noua etapa strategica prin activarea unui proces de dezvoltare operationala in cadrul Bittnet.

Cum sa lansezi un business propriu la o varsta de 21-25 de ani? Care este background-ul Bittnet in antreprenoriat? Cum au fost primii ani pe cont propriu? Ce tactici de business au adoptat tinerii antreprenori intr-o perioada de criza? Ce inseamna pregatirea unui business pentru o investitie? Care este influenta unui investitor, care este rolul lui, in afara de sustinerea financiara oferita?

Citeste si:

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Mihai Logofatu va raspunde in direct astazi. Pune intrebari si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.