Fondatorii a 12 businessuri din Romania, Bulgaria si Statele Unite isi vor prezenta afacerea afacerea in fata a peste 40 de investitori din Europa de Sud-Est in cadrul VentureConnect, unul dintre cele mai importante programe romanesti dedicate antreprenorilor din zona IT, tehnologie si online.
Cea de-a cincea editie a VentureConnect are loc joi, 31 mai.

Cele 12 afaceri au fost alese din 37 de proiecte depuse in primele patru patru luni ale anului si activeaza in zona de e-commerce, social gaming si aplicatii mobile.

Pe 31 mai, alaturi de intalnirea traditionala de pitching VentureConnect, cea de-a doua parte a zilei va continua cu o conferinta dedicata atat oamenilor de afaceri romani interesati de posibile investitii in proiecte antreprenoriale din zona de IT, Tehnologie si Online: Angel Connect.

Printre investitorii internationali confirmati pentru intalnirea de joi se numara: Andreas Cser (Director Fraser Finance), Alexis Bonte (CEO eRepublik Labs Limited), Gwidon Humeniuk (Member of the Board at Xevin Investments), Maxim Gurvits (New Europe Corporate Advisory), Lyuben Belov, Rumen Iliev si Tudor Breshkov (LaucHUB), Daniel Tomov (Eleven Accelerator), Dan Lupu (Early Bird) precum si numerosi business-angels romani.

VentureConnect a fost lansat in 2010 de catre Ana Maria Andronic (senior associate la Biris Goran) si Daniel Visoiu (partener la Biris Goran), impreuna cu un grup de antreprenori IT/online binecunoscuti precum Marius Ghenea (antreprenor si business-angel), Radu Georgescu (presedinte GECAD Group), Orlando Nicoara (director general Mediafax Group si antreprenor online), Péter Barta (director executiv al Fundatiei Post-Privatizare) si Dragos Roua (antreprenor online).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri