VentureConnect, unul dintre programele romanesti dedicate antreprenorilor din zona IT, tehnologie si on-line, anunta peste 40 de investitori confirmati pentru intalnirea VentureConnect din 31 mai, la Hotel Intercontinental. Proiectele se pot depune pana la sfarsitul acestei saptamani, duminica, 20 mai.

VentureConnect, initiativa demarata la inceputul anului 2010, a ajuns la cea de-a cincea editie, iar antreprenorii care doresc sa isi prezinte afacerea in fata a peste 40 de investitori din Romania, Bulgaria sau Polonia isi pot depune proiectele pana la sfarsitul acestei saptamani. Alaturi de intalnirea traditionala de pitching VentureConnect, cea de-a doua parte a zilei va continua cu o conferinta dedicata oamenilor de afaceri romani interesati de posibile investitii in proiecte antreprenoriale din zona IT, technologie si on-line: Angel Connect.

Printre investitorii internationali confirmati se numara: Andreas Cser (Director Fraser Finance), Alexis Bonte (CEO eRepublik Labs Limited), Ondrej Bartos (Partner & Chairman of the Board at Credo Ventures), Gwidon Humeniuk (Member of the Board at Xevin Investments), Maxim Gurvits (New Europe Corporate Advisory), precum si business-angels romani.

„Succesul unei companii se bazeaza pe dezvoltarea produsului, care sunt obiectivele de business, precum si pe intelegerea deplina a pietei careia i se adreseaza. Cum tehnologia sau modul de a gandi o afacere pot fi invatate sau instruite, produl realizat de antreprenori are o valoarea experimentala: implica iteratii, esecuri sau multiple repozitionari. Insa, pentru a contura o afacere scalabila apreciata local dar si in mediul international, antreprenorii au nevoie de un ecosistem matur”, considera Maxim Gurvits, Investment Banking Associate la New Europe Corporate Advisory.

Pana in prezent s-au finalizat doua investitii semnificative: in 2011 proiectul www.tjobs.ro, platforma de recrutare online ce a atras finantare din partea lui Andreas Cser (business-angel Frasier Finance), Alexis Bonte si Fundatia Post-Privatizare, iar BITTNET Systems, companie ce activeaza in sectorul de Network Training din Romania, a anuntat la inceputul anului 2012 primirea unei investitii din partea lui Razvan Capatina, business-angel roman.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Investitie de 250.000 de euro pentru compania din spatele 2Parale