Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat va fi un intreprinzator din noul val de antreprenori din Internetul romanesc.

Emisiunea s-a incheiat. Urmareste inregistrarea. Ce opinie ai?

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitat va fi George Lemnaru, 30 de ani, cofondatorul jocului international de strategie politica, economica si militara eRepublik. El vrea sa lanseze o noua companie in domeniu, dupa ce in urma cu doua luni s-a retras din functia de director operational al eRepublik Labs Limited, dezvoltatorul jocului. George Lemnaru si-a inceput cariera in antreprenoriat la 21 de ani, cand a lansat mai multe companii de start-up.


Dupa ce a renuntat la functia de la eRepublik, George Lemnaru, a inceput sa se intalneasca cu oameni care ar putea sa ii fie parteneri, atat in postura de angajati cat si in cea de potentiali investitori in noua companie. “Deocamdata, ma relaxez dupa noua ani de antreprenoriat”. Noua platforma de joc va fi una care se va adresa barbatilor de peste 20 de ani si va targeta piata internationala.

Care sunt particularitatile unui astfel de proiect antreprenorial? Cum a lansat George Lemnaru businessurile sale? Ce inseamna antreprenoriatul pentru un tanar?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care George Lemnaru va raspunde in direct maine. Scrie aici intrebarile si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin, publicata la editura Meteor Press.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Jianu, fost ministru al Romaniei, ales vicepresedinte al SMEUunited