Emisiunea s-a incheiat. Urmareste inregistrarea emisiunii.

Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro in fiecare miercuri, de la 12 la 13. Urmareste LIVE intalnirea de astazi.

Start-Up Wall-Street, astazi, 13 iunie, la ora 12:00: invitat va fi Octavian Badescu, 36 de ani.

Octavian Badescu - antreprenor, 36 de ani, absolvent de ASE si SNSPA, EMBA, cu peste 10 ani experienta manageriala si experienta specifica in curierat. Este fost asociat (finalizat cu exit catre majoritar) si director general al Alo Curier, intre 2002 si 2006.

Inainte sa intre in curierat ca agent de vanzari, a mai scris cateva articole in reviste, a predat si a fost contabil. Inainte sa existe Sameday Courier, a lucrat la Romexpress Curier si Alo Curier. Alte proiecte de business in care a fost implicat sunt Dropmail & Sampling (field marketing, 2004-2006), More Results Marketing (companie de marketing direct, 2005-2009, asociat minoritar, exit catre majoritar), Eastern Europe (cercetare de piata, asociat fondator si GM, 2008-2012, companie extinsa regional (Bulgaria si ex-Yugoslavia) si achizitionata partial in 2011 de catre Nielsen – lider mondial in cercetarea de piata), Field Expert (brand pe zona de field marketing), Gift Express (vanzari online de carduri cadou), Expert Flowers (magazin online de flori).

In paralel, este investitor pe bursa romaneasca si pe cea americana.

Citeste si:

Cum a pornit Octavian Badescu afacerea sa din curierat? Care au fost pasii dezvoltarii unui proiect antreprenorial in zona de marketing direct? Ce isi doresc antreprenorii: recunoastere, bani sau indeplinirea unui vis? Care sunt sfaturile lui Octavian Badescu pentru tinerii antreprenori? Ce trebuie sa stie un antreprenor in ceea ce priveste exit-ul?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Octavian Badescu va raspunde in direct astazi. Scrie aici intrebarile si noi le vom adresa in cadrul emisiunii.

Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu cate o carte Economia binelui si a raului, de Tomas Sedlacek, publicata la editura Publica.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.