Start-Up Wall-Street, miercuri 18 iulie, la ora 12:00: invitata va fi Diana Olar, fondator si manager al Commission Force. Tema emisiunii va fi Antreprenoriat in marketing afiliat. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Commission Force, un proiect prezentat recent in cadrul Venture Connect, este o retea de marketing afiliat care combina vanzarile directe, offline cu cele online. Start-up-ul a fost lansat la sfarsitul anului trecut.

Care este modelul de business al Commission Force? Care sunt particularitatile vanzarile on si offline si cum se pot imbina pentru o campanie reusita? Cum vede antreprenoriatul Diana Olar? Cat de mult au ajutat-o studiile in Statele Unite?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Diana Olar, 29 de ani, va raspunde in cadrul emisiunii de astazi.

Scrie aici intrebarile tale pentru Diana Olar si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un DVD video "Managementul timpului" si o carte "Principiul 80-20. Cum sa obtii mai mult cu mai putin", publicata la editura Meteor Press.

Despre DVD-ul "Managementul timpului": Este important sa invatam ca nu trebuie sa cautam mai mult timp, ci sa-l folosim mai bine. Acest material educational ne invata cum sa alegem din multitudinea de presiuni cu care ne intalnim in fiecare zi. Va propunem exemple concrete din realitatea cu care ne confruntam, cu personaje pe care le intalnim in jurul nostru, cu solicitari si presiuni reale si cu consecinte pe care a trebuit sa ni le asumam fiecare. Premiul este oferit de libraria BookLand si Smartbox Family.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.