Start-Up Wall-Street, astazi, 29 august, la ora 12:00: invitat va fi Vladimir Oane, CEO uberVU, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online. Tema emisiunii va fi Antreprenoriat in online. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

UberVu este un proiect prin care companiile pot urmari vizibilitatea brandurilor proprii pe retelele sociale si pot monitoriza daca acestea sunt percepute pozitiv sau negativ.

In primul an de facultate, Vladimir Oane, unul dintre tinerii noului val de antreprenori din Internet, punea la cale primul proiect care presupunea transmiterea de fotografii prin telefonul mobil. Acum conduce uberVU, un business cu o perspectiva internationala. Despre prezentul, dar mai ales despre viitorul antreprenorial al lui Vladimir Oane vom discuta la Start-Up Wall-Street.
Care este modelul de business al uberVU? Care sunt particularitatile acestui business? Cum vede antreprenoriatul Vladimir Oane? Care sunt calitatile necesare unui bun antreprenor? Va fi Romania mai antreprenoriala? Cat de importanta este definirea modelului de afaceri: cum face uberVU acest lucru? Cat de importanta este pentru un antreprenor cultura punerii in practica a ideilor?