Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct la Radio Lynx si pe wall-street.ro. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat va fi tanarul antreprenor Vladimir Oane, unul dintre fondatorii uberVU.


Start-Up Wall-Street, astazi, 29 august, la ora 12:00: invitat va fi Vladimir Oane, CEO uberVU, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online. Tema emisiunii va fi Antreprenoriat in online. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

UberVu este un proiect prin care companiile pot urmari vizibilitatea brandurilor proprii pe retelele sociale si pot monitoriza daca acestea sunt percepute pozitiv sau negativ.

In primul an de facultate, Vladimir Oane, unul dintre tinerii noului val de antreprenori din Internet, punea la cale primul proiect care presupunea transmiterea de fotografii prin telefonul mobil. Acum conduce uberVU, un business cu o perspectiva internationala. Despre prezentul, dar mai ales despre viitorul antreprenorial al lui Vladimir Oane vom discuta la Start-Up Wall-Street.
Care este modelul de business al uberVU? Care sunt particularitatile acestui business? Cum vede antreprenoriatul Vladimir Oane? Care sunt calitatile necesare unui bun antreprenor? Va fi Romania mai antreprenoriala? Cat de importanta este definirea modelului de afaceri: cum face uberVU acest lucru? Cat de importanta este pentru un antreprenor cultura punerii in practica a ideilor?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Vladimir Oane va raspunde in cadrul emisiunii de astazi. Scrie aici intrebarile tale si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.

Antreprenoriat. Lansarea si administrarea unei afaceri este un manual conceput pentru cursurile universitare de antreprenoriat. Cursurile se bazeaza pe programele educationale concepute de Steve Mariotti.

Castigatorul cartii este Apostol Codrin.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Antreprenor innascut se muta in Australia si construieste doua afaceri