Companiile de tehnologii sunt cele in care te bazezi pe factorul uman competent. Este insa greu sa gasesti specialisti, considera Vladimir Oane, antreprenor invitat in cadrul emisiunii Start-up Wall-Street. In Bucuresti el angajeaza programatori, specialisti Python (limbaj de programare – n.r.) sau Java Script.
Vladimir Oane, CEO uberVU, unul dintre principalii producatori locali de aplicatii online, a vorbit in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street despre antreprenoriat, “capcana” citirii cartilor de business prea devreme sau ce trebuie sa inveti inainte sa incepi un business.

“Ne chinuim de vreun an de zile sa angajam/gasim oameni buni pe partea de interfata grafica. Din pacate, piata muncii din Romania nu este la nivelul la care noi am vrea sa fie”, considera Vladimir Oane, care petrece mult timp si in Marea Britanie.

Facultatile din tara nu dezvolta aptitudinile necesare in piata, de angajatori. In Romania, de asemenea, nu prea se fac aplicatii web, considera Oane.

Aici, lista de pozitii disponibile in cadrul uberVu.

Afla mai multe lucruri despre acest subiect precum si consideratii ale tanarului antreprenor despre marketing si inceputul unui business din inregistrarea de mai jos.





Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri