Unii dintre tinerii antreprenori din Romania se axeaza inainte de a incepe un business pe probleme false, precum alegerea “paletelor de culori” din logo, astfel incat sa influenteze imaginea firmei, in loc sa se concentreze pe probleme reale, a spus invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street, Vladimir Oane, 29 de ani.
Vladimir Oane, CEO uberVU, o paltforma de agregare si monitorizare pentru retelele de socializare, a vorbit in cadrul emisiunii Start-Up Wall-Street despre antreprenoriat, “capcana” citirii cartilor de business prea devreme sau ce trebuie sa inveti inainte sa incepi un business.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, jurnalist la wall-street.ro.


Vladimir Oane afirma ca trebuie sa cunosti notiuni de marketing, contabilitate si excel, “o gramada de chestiuni care va trebui sa le stii, dar nu inca de la inceput, in primele luni”.

El considera ca, in Romania, succesele notabile din zona IT/tehnologie le numeri pe degetele de la o mana. “Succesul il masori printr-un exit, validarea de pe piata”. Din noul val de antreprenori ar trebui sa ne uitam la oameni, precum Octav Druta sau cei de la Summify, angajati acum la Twitter.

Urmareste intreaga emisiune in video-ul de mai sus: descopera povestea antreprenoriala a lui Vladmir Oane, strategia de business pe termen scurt a UberVU si viziunea lui despre antreprenoriat.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri