Marti, 18 septembrie, incepand cu ora 19.00, Karl-Heinz Fellinger – CFO goodbee, Viorel Panaite –Managing Partner Human Invest, Codru Vrabie – presedinte EPAS, Irina Anghel-Enescu - Secretar General SE European Private Equity and VC Association si Claudiu Vrinceanu – Redactor Sef wall-street.ro vor dezbate la The HUB Bucuresti alaturi de participanti imaginea si rolul antreprenorului in contextual social actual al Romaniei.

A doua editie HUB Talks lanseaza participantilor si invitatilor intrebari precum Ce inseamna antreprenoriat sanatos? Ce rol joaca antreprenorul in societate? Influenteaza deciziile economic si politice activitatea antreprenorului? Care sunt punctele slabe ale relatiei dintre sectorul public, cel privat si societatea civila? De asemenea, in grupuri de discutii atat participantii cat si invitatii vor cauta solutii pentru a stimula implicarea antreprenorilor in viata sociala, vor contura care ar putea fi beneficiile unui antreprenor ce isi asuma un rol proactiv ca si actor social dar si masuri ce pot fi luate la nivel individual pentru a sustine acest demers.

Inspirat din provocarile si realitatile societatii in care traim si din dorinta celor care trec pragul HUB Bucuresti de a pune umarul la gasirea unor solutii acestor provocari, HUB Talks face parte dintr-o serie de intalniri lunare ce isi propun sa fie un spatiu de conversatii si dezbateri constructive alaturi de invitati speciali, reprezentativi pentru temele abordate.

Detalii despre eveniment si cum puteti participa sunt disponibile aici.

Evenimentul beneficiaza de sustinerea ca si partener media a wall-street.ro.

The HUB Bucuresti este un spatiu de colaborare conceput pentru inovatorii care accepta provocarile economice, sociale si ecologice ale zilelor noastre si incearca sa le rezolve prin proiecte si modele de afaceri cu impact social pozitiv. The HUB Bucuresti ofera variante diverse de abonamente, adaptate nevoilor fiecarei categorii de profesionisti si organizeaza si un program variat de evenimente de networking, invatare, incubare si dezvoltare, atat pentru membrii sai, cat si pentru alti profesionisti din domenii conexe cu inovatia sociala (CSR, HR, comunicare sociala etc.).


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si