Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat va fi unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati antreprenori din imobiliare.

Continuam seria de emisiuni dedicate antreprenorilor reprezentativi din Romania!

Start-Up Wall-Street, astazi, la ora 12:00: invitat va fi Bogdan Georgescu, consultantul imobiliar care a dezvoltat businessul Colliers, iar acum este preocupat de proiecte non-imobiliare: un incubator de afaceri, un proiect educational ("Teach for Romania") si o organizatie care promoveaza cititul. Tema emisiunii va fi complexa: Antreprenoriat&educatie&incubatoare de afaceri. Realizatorul emisiunii este Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Timp de 15 ani ani a lucrat in consultanta imobiliara: s-a dezvoltat odata cu piata si a pus bazele unei echipe care a inchiriat si a vandut cele mai importante cladiri din Romania. Dupa 11 ani de management, Bogdan Georgescu s-a retras de la sefia Colliers pentru a crea un incubator de afaceri (Novel Ventures) si a creste o noua generatie de intreprinzatori. "Teach for Romania" are ca obiectiv reforma sistemului de educatie prin atragerea de absolventi de top, viitori lideri ai tarii, pentru a deveni profesori inspirationali in scoli publice pentru doi ani.

Care sunt tendintele actuale in randul tinerilor care aspira la antreprenoriat? Antreprenoriatul, o arta care poate fi invatata? Exista o legatura directa intre educatie si antreprenoriat? Care sunt particularitatile industriei de imobiliare, din perspectiva unui antreprenor care nu mai e activ in acest domeniu? Cum vede Bogdan Georgescu starea antreprenoriatului? Unde mai sunt oportunitati de business? Care sunt calitatile necesare unui bun antreprenor? Va fi Romania mai antreprenoriala? Cat de importanta este definirea modelului de afaceri: cum face Bogdan Georgescu acest lucru? Cat de importanta este pentru un antreprenor cultura punerii in practica a ideilor?

Acestea sunt doar cateva intrebari la care Bogdan Georgescu va raspunde in cadrul emisiunii de astazi. Scrie aici intrebarile tale si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.

Start-Up Wall-Street este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu.

Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Jianu, fost ministru al Romaniei, ales vicepresedinte al SMEUunited