Scolit in strainatate, a lansat o afacere care vinde lapte pe Facebook. Urmareste-l la Start-Up Wall-Street

O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE intalnirea de astazi in care invitat va fi un tanar antreprenor.

Emisiunea s-a incheiat. Inregistrarea va fi disponibila in curand.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street de astazi: Tiberiu Mitrea, fondatorul Natura Lact, - o ferma mixta (vaci de lapte si cultivarea terenului) in Sibiu. El este, de asemenea, membru al LSRS - Liga Studentilor Romani din Strainatate.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu, redactor-sef wall-street.ro.

Dupa ce a studiat in Danemarca, Tiberiu Mitrea, 24 de ani, s-a intors in tara si a lansat o afacere inedita despre care vom vorbi in emisiunea de miercuri: el vinde pe Facebook de sticle cu lapte proaspat.

Start-Up Wall-Street
este un talk-show transmis in direct pe wall-street.ro care se adreseaza antreprenorilor si celor ce doresc sa inceapa un proiect pe cont propriu. Un eveniment unic in online-ul romanesc, emisiunea iti ofera ocazia sa alegi doar povestile si sfaturile de care ai nevoie. Sa alegi ce se potriveste pentru businessul tau. Un eveniment esential pentru toti cei care aspira la antreprenoriat.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatul emisiunii si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un Ghid Practic pentru Antreprenori, prima carte despre antreprenoriat scrisa colectiv de oameni de afaceri din Romania, membri ai comunitatii Romanian Business Leaders. Ghidul este un instrument de lucru pentru antreprenorii aspiranti, o colectie de sfaturi antreprenoriale menite sa incurajeze si sa inspire oamenii cu idei sa treaca la actiune si sa le concretizeze.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri