EVENIMENT: afla aspectele legale ale unei afaceri la inceput de drum

La inceput de an Akcees relanseaza serile de networking Idea Exchange, evenimente in cadrul carora tinerii pasionati de antreprenoriat au posibilitatea sa cunoasca potentiali clienti si parteneri de afaceri si sa primeasca sfaturi avizate de la antreprenori si oameni de afaceri consacrati.

Prima editie Idea Exchange din acest an va avea loc miercuri, 23 ianuarie, incepand cu ora 18:30 la Readers Café. Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza prin completarea formularului de inscriere disponibil online la akcees.ro/idea.

Invitatul special al acestei editii este Bogdan Grosu, fondator al casei de avocatura Grosu & Asociatii. Acesta va vorbi despre aspectele legale ale unei afaceri la inceput de drum si despre modul in care un antreprenor isi poate motiva angajatii si le poate transmite mai departe viziunea sa. Discutia va fi moderata de Claudiu Vrinceanu, Redactor Sef wall-street.ro.

Idea Exchange va debuta cu un interviu in cadrul caruia Bogdan Grosu va impartasi audientei secrete din experienta acumulata de-a lungul timpului. Seara va continua cu prezentarea proiectelor participantilor - fiecare dintre tinerii prezenti la eveniment are sansa de a-si face cunoscuta ideea de afaceri si are la dispozitie 2 minute pentru a o prezenta audientei. Evenimentul se incheie cu free networking, dand astfel ocazia celor prezenti sa se cunoasca si sa schimbe idei.

Urmatorul eveniment din seria Idea Exchange are loc miercuri, 23 ianuarie, incepand cu ora 18:30 la Readers Café (Bulevardul Iancu de Hunedoara nr. 55-57, Metropolis Center) si il are ca invitat special pe Bogdan Grosu, Fondator al casei de avocatura Grosu & Asociatii. Participarea la eveniment este gratuita si se realizeaza prin completarea formularului de inscriere disponibil online la akcees.ro/idea.

Idea Exchange este un eveniment marca Akcees organizat cu sprijinul wall-street.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri