Daca la ultima editie Idea Exchange s-a discutat despre antreprenoriat si oportunitati de afaceri alaturi de Felix Patrascanu, CEO si Co-Fondator al liderului serviciilor de curierat rapid din Romania, FAN Courier, de aceasta data la eveniment se va discuta despre antreprenoriat in tehnologie si start-up-uri web. Ultima editie Idea Exchange din acest an va aduce in fata participantilor un panel cu cinci invitati speciali, reprezentanti de seama ai antreprenoriatului web in Romania.

Este vorba despre Bogdan Iordache (Co-Fondator How to Web, Conectoo si Stagiipebune.ro), George Lemnaru (antreprenor serial, fondator eRepublik si CarsCup), Bobby Voicu, Cristi Badea si Elvis Apostol (Fondatorii Mavenhut, startup care a obtinut recent o finantare de 500.000 EUR si a castigat premiul pentru cel mai bun pitch la How to Web).

Pe langa oportunitatea de a intra in contact direct cu invitatii speciali, Idea Exchange ofera participantilor sansa de a-si prezenta timp de 2 minute in fata audientei propriile proiecte si idei de afaceri. Astfel, acestia primesc feedback autorizat, isi valideaza conceptul de business si au sansa de a descoperi potentiali clienti sau parteneri de afaceri.

UrmŃtorul eveniment din seria Idea Exchange are loc miercuri, 12 decembrie, începând cu ora 18:30 la Readers Café (Bulevardul Iancu de
Hunedoara nr. 55-57, Metropolis Center). Participarea la eveniment este gratuitŃ ║i se realizeazŃ prin completarea formularului de înscriere disponibil online la http://akcees.ro/idea.

Idea Exchange este un eveniment marca Akcees organizat cu sprijinul wall-street.ro.