In ultimii trei ani, Founder Institute i-a rugat pe aplicanti sa parcurga mai multe teste de personalitate si aptitudini. Apoi i-a urmarit pe acestia – mai mult de 15.000 de respondenti. Scopul: de a vedea daca se poate corela personalitatea cu cresterea companiei si veniturile atrase.

Rezultatul? Dupa cum puteti vedea in infograficul de mai jos, este un mit faptul ca cei tineri au mai mult succes decat cei mai in varsta. Cei mai buni antreprenori sunt cei care muncesc mai intai in meseriile pentru care s-au pregatit in facultati, castigand astfel cunostiinte valoroase si experienta, pe parcursul unei intregi decade sau mai mult.

Fiecare an din viata creste sansele antreprenorilor de a reusi, pana la 40 de ani, dar nu se diminueaza dupa aceea.

Apoi, vorbim despre ego. Da, este nevoie sa il ai pentru a reusi – dar fix atat de mult cat sa nu te lasi calcat(a) in picioare. In dreptul narcisismului se pune un mare NU, la fel ca in fata oricarei instabilitate emotionala.

Esti pasionat(a) de comertul pe internet si vrei sa afli mai multe informatii, ponturi si studii de caz de la experti in domeniu? Atunci nu ai voie sa ratezi editia cu numarul trei a ecomTIM, cel mai important eveniment regional de e-commerce si marketing online.