Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street: Cristian Onetiu (Onetiu.com) este Co-fondator al companiei Life Care, una dintre companiile de direct sales cu cele mai mari ritmuri de dezvoltare din Europa de Est, cu peste 60.000 de distribuitori Independenti si activitati in Romania Ungaria, Italia si Spania.

Speaker si autor al programului de dezvoltare personala “MLA vs MBA – Master of Life Administration vs Master of Business Administration, parti din program pe care le preda atat altor organizatii, mici sau mari, cat si personalitatilor publice ce simt nevoia unei “rearanjari” personale. Impreuna cu fratele sau Danut, a pus bazele companiei Life Care inca din anul 2005, atunci cand toti cei din jur credeau ca o afacere cu produse BIO este curata sinucidere. Astazi, Cristian s-a distantat de managementul operativ avand o echipa manageriala cu mare experienta si specialisti internationali din industrie in BOARD-ul companiei.

In prezent, el pregateste emisiunea "Antrenorul" care va debuta pe 5 mai, la Kanal D. Difuzarea va fi in fiecare duminica ora 11.30.

Realizatorul si prezentatorul emisiunii Start-Up Wall-Street:
Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef wall-street.ro.

Scrie aici intrebarile tale pentru invitatul de astazi si noi le vom adresa in cadrul emisiunii. Cele mai bune intrebari vor fi premiate cu un manual Antreprenoriat - Lansarea si administrarea unei afaceri.