Astazi este ultima zi in care va mai puteti inscrie aici la M&A Outlook 2013 - Editia a V-a - Forumul antreprenorilor care fac tranzactii.

Evenimentul are loc miercuri, 29 mai, de la ora 9:30 si se incheie la ora 13.

Pe langa analiza tendintelor din piata de fuziuni si achizitii, realizata cu avocati si consultanti de top, anul acesta am pregatit doua elemente dinamice:

1. O dezbatere interesanta alaturi de trei antreprenori de top care au incheiat tranzactii (Octavian Radu, fondatorul Diverta, Marcel Barbut, creatorul AdePlast, care a cumparat recent Dufa, Radu Ionescu, tanarul care a fondat agentia digitala Kinecto, iar apoi a vandut-o catre Aegis Media) si un investitor (Ion Sturza, CEO al fondului de investitii Greenlight Invest, fost director general adjunct al Rompetrol si fost premier al Moldovei).

2. La finalul evenimentului, organizam gala premiilor pietei de M&A. Practic, prin M&A Outlook Awards ii vom aduce in lumina reflectoarelor pe antreprenorii-vedeta si pe jucatorii care au incheiat cele mai relevante tranzactii.

Miercuri, 29 mai, ora 9:30, veti avea ocazia sa ii intalniti pe investitori, sa stati de vorba cu bancheri de investitii, consultanti, avocati de business si antreprenori in cadrul unei conferinte organizate de wall-street.ro. Locatia evenimentului este Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum, Bucuresti.

Inscrierea este gratuita, poate fi facuta aici, iar cei mai potriviti vor fi selectati si sunati astazi de catre echipa wall-street.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Antreprenor în imobiliare: Agenții au cam rămas fără obiectul muncii
Setari Cookie-uri