Evenimentul are loc miercuri, 29 mai, de la ora 9:30 si se incheie la ora 13.

Pe langa analiza tendintelor din piata de fuziuni si achizitii, realizata cu avocati si consultanti de top, anul acesta am pregatit doua elemente dinamice:

1. O dezbatere interesanta alaturi de trei antreprenori de top care au incheiat tranzactii (Octavian Radu, fondatorul Diverta, Marcel Barbut, creatorul AdePlast, care a cumparat recent Dufa, Radu Ionescu, tanarul care a fondat agentia digitala Kinecto, iar apoi a vandut-o catre Aegis Media) si un investitor (Ion Sturza, CEO al fondului de investitii Greenlight Invest, fost director general adjunct al Rompetrol si fost premier al Moldovei).

Citeste si:

2. La finalul evenimentului, organizam gala premiilor pietei de M&A. Practic, prin M&A Outlook Awards ii vom aduce in lumina reflectoarelor pe antreprenorii-vedeta si pe jucatorii care au incheiat cele mai relevante tranzactii.

Miercuri, 29 mai, ora 9:30, veti avea ocazia sa ii intalniti pe investitori, sa stati de vorba cu bancheri de investitii, consultanti, avocati de business si antreprenori in cadrul unei conferinte organizate de wall-street.ro. Locatia evenimentului este Hotelul Howard Johnson, Sala Platinum, Bucuresti.

Inscrierea este gratuita, poate fi facuta aici, iar cei mai potriviti vor fi selectati si sunati astazi de catre echipa wall-street.ro.