Solutia se regasete in raspunsul la o intrebare aparent simpla: “de ce ai nevoie acum pentru a te apuca astazi de afacerea ta?”

Raspunsul e format din 5 mari faze: “Aplica planul de afaceri la un nivel de costuri minime. Vinde-ti MVP (Minimum Viable Product). Obtine confirmarea clientului. Scaleaza. Repeta.”

Prima editie a Programului Ateliere de Antreprenoriat se apropie de final cu atelierul Leadership din data de 6 iulie unde antreprenorii vor vorbi despre principii de leadership si despre cum sa le puna efectiv in practica impreuna cu Iuliana Stan, Felix Patrascanu si Silviu Hotaran.

Atelierele de Antreprenoriat se desfasoara sambata, intre 09.00 si 17.00 la Hotel Howard Johnson si contin 4 ore de training interactiv, urmate dupa pauza de pranz de discutii libere cu antreprenori si executivi cu experienta in companii nationale si multinationale din Romania.

Participarea la un atelier presupune o investitie de 220 RON, care acopera strict costurile de organizare. Contributia trainerilor, antreprenorilor si executivilor din Romanian Business Leaders este voluntara.

Mai multe detalii despre program si ateliere pe site si pagina de facebook.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri