Solutia se regasete in raspunsul la o intrebare aparent simpla: “de ce ai nevoie acum pentru a te apuca astazi de afacerea ta?”

Raspunsul e format din 5 mari faze: “Aplica planul de afaceri la un nivel de costuri minime. Vinde-ti MVP (Minimum Viable Product). Obtine confirmarea clientului. Scaleaza. Repeta.”

Prima editie a Programului Ateliere de Antreprenoriat se apropie de final cu atelierul Leadership din data de 6 iulie unde antreprenorii vor vorbi despre principii de leadership si despre cum sa le puna efectiv in practica impreuna cu Iuliana Stan, Felix Patrascanu si Silviu Hotaran.

Atelierele de Antreprenoriat se desfasoara sambata, intre 09.00 si 17.00 la Hotel Howard Johnson si contin 4 ore de training interactiv, urmate dupa pauza de pranz de discutii libere cu antreprenori si executivi cu experienta in companii nationale si multinationale din Romania.

Participarea la un atelier presupune o investitie de 220 RON, care acopera strict costurile de organizare. Contributia trainerilor, antreprenorilor si executivilor din Romanian Business Leaders este voluntara.

Mai multe detalii despre program si ateliere pe site si pagina de facebook.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Sectorul IT romanesc "duduie", dar de ce pe bursa nu se vede nimic?
Setari Cookie-uri