Fundatia Post-Privatizare continua Antreprenor 2.0, un proiect prin care acorda finantari de 12.500 de lei fiecarui antreprenor in orasele Suceava si Sibiu si lanseaza doua initiative: Scoala Antreprenor 2.0 si Antreprenor 2.0 Women.

Astfel, sucevenii si sibienii care au o idee de afacere sau au pornit deja o afacere sunt asteptati sa se inscrie la conferintele din 12 noiembrie, respectiv 26 noiembrie. La finalul programului vor fi premiate trei startup-uri din Suceava si trei din Sibiu, fiecare cu cate 12.500 de lei.

De asemenea, in cadrul programului Antreprenor 2.0, vor fi lansate proiectele Scoala Antreprenor 2.0 si Antreprenor 2.0 Women, doua initiative menite sa ii ajute pe tinerii antreprenori si pe femeile antreprenor sa isi dezvolte abilitatile necesare pentru a crea businessuri de succes.

Scoala Antreprenor 2.0 se adreseaza studentilor si tinerilor antreprenori care au o idee de afacere si vor sa invete mai multe despre cum o pot pune in practica. Incepand cu jumatatea lunii octombrie, vor fi organizate in Bucuresti cursuri de tip day school, cu o durata medie de 3 ore care vor aborda teme esentiale de business.

Antreprenor 2.0 Women este o initiativa dedicata exclusiv femeilor antreprenor. Astfel, in cadrul unei conferinte organizate la Bucuresti in ianuarie 2014, femeile care au o idee de afacere sau un business la inceput de drum isi vor putea inscrie proiectul, urmand ca la finalul conferintei cele mai bune 50 de idei sa beneficieze de mentorat si consultanta in deschiderea afacerii.

“Antreprenor 2.0”, un proiect implementat de Fundatia Post-Privatizare si partenerii sai, isi propune crearea unei retele de antreprenori. In aceasta etapa a proiectului, se cauta 30 de startup-uri cu potential care vor beneficia de sprijin financiar.
In cadrul proiectului sunt organizate 10 conferinte regionale in Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Brasov, Craiova, Ploiesti si Constanta, Suceava si Sibiu.

Practic, la finalul programului, 30 de startup-uri vor fi castigatoare si premiate cu suma de 12.500 de lei fiecare.

„Antreprenor 2.0”, ID 49068, este un program cofinantat din Fondul Social European prin intermediul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea resurselor umane 2007-2013 “Investeste in oameni!”. Antreprenor 2.0 este organizat de Fundatia Post-Privatizare, in parteneriat cu Impact Net Business, Inovativ Consult si Underclick.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri