O noua editie Start-Up Wall-Street, emisiune difuzata in direct pe wall-street.ro si la Radio Lynx. Urmareste LIVE editia de astazi, cu un nou format. Emisiunea incepe la ora 11:30 si se incheie la 12:50.

Invitatul emisiunii Start-Up Wall-Street intre orele 11:30 si 12:15 este Cornel Marian, managing director al fondului de investitii Oresa Ventures. Emisiunea continua la ora 12:15 cu o discutie alaturi de Orlando Szasz, business angel si antreprenor.

Cornel Marian administreaza investitiile fondului de investitii Oresa Ventures. Numele sau se identifica cu brandul fondului de investitii suedez, alaturi de care a petrecut deja mai mult de un deceniu. De numele fondului de private equity Oresa Ventures si, implicit, de cariera lui Cornel Marian, se leaga investitiile in Flanco, Somaco, Fabryo, Kiwi Finance, La Fantana, Credisson. Cornel Marian a absolvit Facultatea de Fizica din cadrul Universitatii Babes-Bolyai din Cluj si are un MBA la Durham University.

Cornel Marian este trainer in cadrul Atelierelor de Antreprenoriat, un proiect RBL. wall-street.ro ofera alaturi de Raiffeisen Leasing si RBL trei burse pentru antreprenorii aflati la inceput de drum. Vrei sa participi gratuit la Atelierele de Antreprenoriat? Trimite un email pe adresa claudiu@wall-street.ro, in care sa explici cu se ocupa firma ta sau cum arata ideea ta de business si un scurt CV al tau.

Citeste si:
Una din patru femei din Romania sunt asociate in companii
Una din patru femei din...

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), redactor sef al publicatiei wall-street.ro.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
10 motive pentru a-ti aduce afacerea pe bursa