Adreseaza intrebarile tale aici!

Emisiunea incepe la ora 11:30 cu Cornel Marian, managing director la Oresa Ventures, si continua la 12:15 pana la 12:50 cu un dialog inedit alaturi de Orlando Szasz, fondatorul furnizorului de echipamente de protectia muncii Renania, cel care s-a retras din conducerea de companiei pentru a se dedica pasiunilor si sale si activitatii de business angel.

Orlando Szasz (40 de ani) a fondat in 1995 impreuna cu fratele sau Ronald (45 de ani) compania Renania, unul dintre cei mai mari furnizori de echipamente de protectia muncii de pe piata locala. Anul trecut s-a retras de la conducerea companiei, insa a ramas presedinte al Consiliului Director, functia de CEO fiind preluata de Florentina Taudor.

Realizatorul emisiunii: Claudiu Vrinceanu (claudiuvrinceanu.ro), jurnalist wall-street.ro.

Wall-Street.ro ofera alaturi de Raiffeisen Leasing si RBL trei burse pentru antreprenorii aflati la inceput de drum. Vrei sa participi gratuit la Atelierele de Antreprenoriat? Trimite un email pe adresa claudiu@wall-street.ro, in care sa explici cu se ocupa firma ta sau cum arata ideea ta de business si un scurt CV al tau.