Inscrierea la programul EY Entrepreneur Of The Year – 2014 Romania, singura competitie antreprenoriala care se organizeaza la nivel global, se extinde cu o saptamana, noul termen limita pentru depunerea aplicatiilor fiind 1 august 2014.

Astfel, antreprenorii romani beneficiaza de un dead-line prelungit pentru a face primul pas în competitie prin completarea formularul de mai jos.

Conditiile de eligibilitate pentru programul EY Entrepreneur Of The Year – 2014 Romania ca fiind urmatoarele:

• Antreprenorul trebuie sa aiba o afacere care sa fie infiintata de cel putin 3 ani.

• Sa aiba cifra de afaceri pe cel putin 2 ani si un numar minim de 10 angajati.

• Candidatul trebuie sa joace un rol activ în afacere si sa detina o parte semnificativa din capitalul subscris al firmei (minim 20%).

• Nationalitatea romana nu este un criteriu eliminatoriu, daca operatiunile majore ale afacerii sunt în Romania.

Pe langa premiul Entrepreneur Of The Year, in Romania se vor acorda inca doua premii: Social Entrepreneur Of The Year si Emerging Entrepreneur Of The Year. Criteriile de eligibilitate de mai sus nu sunt aplicabile pentru înscrierea la categoria Social Entrepreneur of the Year, dar intrarea în competitie pentru acest premiu nu mai permite înscrierea și la o alta categorie.

Aplicatile completate trebuie trimise pe adresa de email: office@ro.ey.com.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri