Wall-Street.ro te invita la evenimentul "Antreprenor, caut finantare", de joi, 25 septembrie, pentru a discuta intr-un cadru interactiv alaturi de antreprenori relevanti.

1. Petrece cateva ore utile alaturi de patru antreprenori apreciati din mediul de business: Dragos Petrescu, fondatorul restaurantelor City Grill, Jean Valvis, proprietarul Valvis Holding, Orlando Szasz, antreprenor si business angel, si Florentin Banu, creatorul napolitanelor Joe.

2. Afla de la cei mai buni experti in finante sfaturi pentru finantarea afacerii tale. Reconstruieste-ti strategia de crestere a businessului si participa la o noua editie a conferintei.

3. Vei avea ocazia sa faci networking cu alti colegi din industrie ori cu potentiali clienti, parteneri si investitori.

Esti antreprenor? Conduci un IMM? Vrei sa afli mai multe despre fianantarea afacerii tale? Participa la Conferinta ANTREPRENOR, CAUT FINANTARE. Tot ce trebuie sa faci pentru a participa, in calitate de cititor wall-street.ro, este sa completezi formularul disponibil aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri