Workshop-ul BusinessDrive este sustinut de doi lectori cu notorietate in sfera antreprenoriatului si managementului – Marius Ghenea si Dragos Popescu – care vor impartasi instrumente si practici sanatoase de business si iti vor antrena abilitatile manageriale si decizionale.

Participarea este gratuita! Inscrie-te la eveniment completand acest formular.

Vom discuta despre management financiar, marketing, dezvoltarea afacerilor, vei invata cum sa analizezi riguros oportunitatile de dezvoltare a afacerii si vei capata noi perspective in privinta stabilirii corecte a obiectivelor de business. Afla aici multe detalii despre programul BusinessDrive.
De asemenea, vei avea ocazia sa castigi un voucher de discount valabil la sesiunea din octombrie a programului BusinessDrive.

Evenimentul din acest an aduce o serie de noutati si vine cu o abordare practica, scopul fiind ca antreprenorii prezenti sa obtina informatii clare, precise si solutii concrete pentru nevoile lor de finantare.

In paralel cu workshop-ul BusinessDrive, wall-street.ro organizeaza un panel de speed dating, in care 15 antreprenori vor intra in dialog cu 4 finantatori si un consultant, pentru a obtine sfaturi si, de ce nu, chiar finantari pentru dezvoltarea afacerilor. Locurile la speed dating sunt limitate, iar participantii vor fi alesi de redactorii Wall-Street specializati in atreprenoriat.

O alta noutate a evenimentului vine de la Catalin Chis, fondator al primei firme de software listata pe Bursa de Valori Bucuresti, Life is Hard, parte a grupului de firme APS (Active Power Solutions), care va lansa o platforma de sustinere a antreprenorilor la inceput de drum. Primul pas il va face la conferinta wall-street.ro Antreprenor, Caut Finantare, la care in calitate de speaker si finantator va acorda o serie de pachete de suport start-up-istilor prezenti la eveniment, care pot ajunge la 5.000 de euro.

Completeaza formularul de inscriere la eveniment si alege daca vrei sa participi la seminarul BusinessDrive sau la sesiunea de speed dating.