Wall-Street.ro organizeaza joi, 29 septembrie, conferinta traditionala Antreprenor, caut finantare. Pe langa un panel de discutii cu speakeri interesanti, in al doua parte a evenimentului vei avea ocazia sa participi la o runda demonstrativa a workshop-ului BusinessDrive, sustinut de Marius Ghenea si Dragos Popescu.

Workshop-ul BusinessDrive este sustinut de doi lectori cu notorietate in sfera antreprenoriatului si managementului – Marius Ghenea si Dragos Popescu – care vor impartasi instrumente si practici sanatoase de business si iti vor antrena abilitatile manageriale si decizionale.

Participarea este gratuita! Inscrie-te la eveniment completand acest formular.

Vom discuta despre management financiar, marketing, dezvoltarea afacerilor, vei invata cum sa analizezi riguros oportunitatile de dezvoltare a afacerii si vei capata noi perspective in privinta stabilirii corecte a obiectivelor de business. Afla aici multe detalii despre programul BusinessDrive.
De asemenea, vei avea ocazia sa castigi un voucher de discount valabil la sesiunea din octombrie a programului BusinessDrive.

Evenimentul din acest an aduce o serie de noutati si vine cu o abordare practica, scopul fiind ca antreprenorii prezenti sa obtina informatii clare, precise si solutii concrete pentru nevoile lor de finantare.

In paralel cu workshop-ul BusinessDrive, wall-street.ro organizeaza un panel de speed dating, in care 15 antreprenori vor intra in dialog cu 4 finantatori si un consultant, pentru a obtine sfaturi si, de ce nu, chiar finantari pentru dezvoltarea afacerilor. Locurile la speed dating sunt limitate, iar participantii vor fi alesi de redactorii Wall-Street specializati in atreprenoriat.

O alta noutate a evenimentului vine de la Catalin Chis, fondator al primei firme de software listata pe Bursa de Valori Bucuresti, Life is Hard, parte a grupului de firme APS (Active Power Solutions), care va lansa o platforma de sustinere a antreprenorilor la inceput de drum. Primul pas il va face la conferinta wall-street.ro Antreprenor, Caut Finantare, la care in calitate de speaker si finantator va acorda o serie de pachete de suport start-up-istilor prezenti la eveniment, care pot ajunge la 5.000 de euro.

Completeaza formularul de inscriere la eveniment si alege daca vrei sa participi la seminarul BusinessDrive sau la sesiunea de speed dating.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri