Invitatul emisiunii WALL-STREET 360 de luni a fost Costin Alexandru, CEO al CCT Innovation, unul dintre cei trei fondatori ai dispozitivului „Good Fill” care permite alimentarea „la pompa” a autoturismelor cu lichid de parbriz.

Costin Alexandru a fost premiat recent, alaturi de Tudor-Mihai Constantinescu si Corneliu Birtok-Baneasa cu o medalie de aur la Salonul de Inventii de la Geneva.

Good Fill» este un dispozitiv cu ajutorul caruia se poate alimenta lichid de parbriz pentru orice tip de autovehicule si care poate fi amplasat in benzinarii, service-uri auto sau in parcarile de pe autostrada, astfel ca soferii sa poata alimenta cu carburant in paralel. Juriul a apreciat ca unul dintre principalele beneficii ale inventiei este eliminarea clasicelor bidoane din plastic in care era stocat agentul de curatare si pe care nu toti soferii le recicleaza. De asemenea, alimentarea este precisa si se elimina astfel inconvenientul ca multi dintre soferi reusesc sa toarne un sfert din lichid pe langa recipientul autovehicului.

Cei trei romani care vor revolutiona domeniul alimentarii masinilor au inceput proiectul Good Fill dupa ce au asistat la o “faza haioasa, dar o nevoie reala”.

“Totul a inceput acum cu un an si jumatate de la o faza haioasa si o nevoie reala. Eram cu Tudor la benzinarie si asteptam sa se umple rezervorul. O domnisoara imbracata foarte elegant dintr-o masina mare a inceput sa tipe. La un moment dat, am vazut ca zbura un bidon cu lichid de parbriz. Apoi am aflat de la domnul de la benzinarie ca ii stropise pantofii cu lichid de parbriz. A fost faza weekendului, am povestit la toata lumea. Dupa care, ne-am dat seama ca este o nevoie”, a explicat Costin Alexandru, la WALL-STREET 360.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri