Nutrivega este o ferma de legume "crescute responsabil" pusa pe picioare de trei tineri din Bucuresti intr-un sat izolat din judetul Vaslui. Doi dintre fondatorii Nutrivega, Oana Gorbanescu si Tudor Cojocaru, vor fi prezenti luni la emisiunea WALL-STREET 360 si vor povesti despre provocarile antreprenoriatului la sat.

Cat de greu este sa faci antreprenoriat intr-un sat sarac din judetul Vaslui si care sunt cerintele pentru o ferma de legume certificata ecologic? Acestea sunt doua dintre intrebarile la care vom raspunde impreuna cu Oana si Tudor la emisiunea WALL-STREET 360 de luni.

Emisiunea WALL-STREET 360, difuzata in fiecare zi la ora 12:30, este un format interactiv cu focus pe analiza de business. De luni pana vineri, invitatii WS 360 abordeaza din diverse unghiuri subiecte fierbinti din cele mai importante industrii. Saptamana aceasta este dedicata Raftului cu Afaceri, un proiect special marca wall-street.ro dedicat ideilor de afaceri si curajosilor care isi doresc sa creeze un business, dar nu stiu de unde sa inceapa.

In Raftul cu Afaceri gasiti zeci de idei de afaceri profitabile, explicate pe scurt, atat in ceea ce priveste costurile de care trebuie sa tii cont cand incepi respectiva afacere, cat si in ceea ce priveste provocarile si dificultatile din respectiva industrie.

Afla din Raftul cu Afaceri cat te costa sa incepi o ferma de legume bio.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Setari Cookie-uri