Cristina Olteanu, co-fondatoare a casei de licitatii lavacow.com, explica profilul afacerii sale creative in cadrul sectiunii [Profil de antreprenor creativ].

Lavacow.com este o initiativa care ofera iubitorilor de arta din toata lumea un spatiu virtual in care pot licita pentru lucrari de artisti contemporani din Europa de Est. Lansata in 2014, in cadrul primului targ international de arta din Romania, ART SAFARI Pavilionul de Arta Bucuresti, platforma Lavacow.com revolutioneaza piata de arta.

Prima provocare a Cristinei Olteanu a fost sa atraga artisti si colectionari pe platforma Lavacow. A doua provocare intr-o afacere creativa este sa reusesti sa-l faci pe potentialul client sa-ti cumpere produsul. Care a fost a treia provocare pentru Lavacow? "Sa fim luati in serios la nivel international. Avem nevoie de credibilitate, mai ales pentru ca venim din Romania", spune Cristina Olteanu.

[Profil de antreprenor creativ] este un proiect sustinut de Banca Transilvania in cadrul festivalului Creative Est. Mai multe: creativeest.ro.

In cadrul festivalului, Banca Transilvania face colectie de idei indraznete pentru produse bancare sau experiente speciale pe care tinerii din industriile creative si le-ar dori de la o banca. Creativii sunt invitati sa-si propuna ideea pe ATELIERUL DE IDEI.

Citeste si:
EXCLUSIV CEO DeviantArt.com: Internetul este un organism viu ce...
EXCLUSIV CEO DeviantArt.com:...

Lavacow: Profil de antreprenor creativ from Creative EST on Vimeo.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
O companie atrage investiții de 200.000 de dolari în telemedicina din România
Setari Cookie-uri