Companiile isi pot dezvolta solutii de big data, internet of thinfs, business intelligence, coloborare, analize in timp real, iar platforma cloud le poate asigura lansarea pe piata si extinderea internationala.

Noile solutii dezvoltate vor fi promovate ca fiind parteneri SAP, adica vor fi comercializate alaturi de solutiile deja existente ale SAP.

Cei interesati de dezvoltarea de aplicatii in cloud vor urma curs online gratuit de initiere in SAP HANA Cloud Platform, pe platforma OpenSAP. Cursul se va desfasura in perioada 10 mai - 29 iunie si prezenta felul in care dezvoltatorii de aplicatii pot folosi serviciile oferite.

Citeste si:

Participantii la curs trebuie sa aiba cunostinte de baza de programare, ideal in limbajul Java, dar si in ceea ce priveste utilizarea mediului de dezvoltare de aplicatii Eclipse.

Cursul va acoperi servicii noi ale SAP Hana Cloud Platform si sa va finaliza cu un examen. Dupa cele sase saptamani de training, cei care au absolvit cursul vor putea dezvolta propriile solutii software in cloud. Inscrierea la curs, continutul lectiilor si sustinerea examenului final sunt gratuite.