Se cauta un antreprenor! Au inceput inscrierile in competitia EY Entrepreneur Of The Year - Romania 2016

Compania de consultanta EY a lansat inscrierile pentru cea de-a treia editie locala a competitei EY Entrepreneur Of The Year, acestea urmand sa se incheie pe 1 septembrie 2016. Scopul programului este de a prezenta povestile de succes ale intreprinzatorilor romani, incurajand astfel dezvoltarea activitatii antreprenoriale din Romania.

“Participarea in program ofera antreprenorilor accesul la o comunitate de lideri de business, prin evenimentele alumni, programul EY NextGen Academy, dar si prin editiile viitoare ale programului, atat la nivel local, cat si mondial”, spune Bogdan Ion, Country Managing Partner, EY Romania.

Romania va fi reprezentata in finala World Entrepreneur Of The Year 2016 de marele castigator al editiei 2015 a competitiei nationale: Levente Hugo Bara, director general Supremia Grup.

Cine se poate inscrie

Conditiile de eligibilitate sunt: antreprenorul sa aiba o afacere care sa fie infiintata de cel putin 3 ani, sa aiba cifra de afaceri in ultimii 2 ani si un numar minim de 10 angajati (mai putin pentru categoria Social Entrepreneur Of The Year). Candidatul trebuie sa joace un rol activ in afacere si sa detina o parte semnificativa din capitalul subscris al firmei (minim 20%). Nationalitatea romana nu conditioneaza participarea in competitie, este important insa ca operatiunile afacerii sa se desfasoare in cea mai mare parte in Romania.

Calendarul competitiei:

Editia EY Entrepreneur Of The Year – Romania 2016 are urmatorul calendar:
• Inscrierea candidatilor: 12 mai – 1 septembrie 2016
• Interviuri cu antreprenorii candidati: 15 septembrie – 30 octombrie 2016
• Prima si a doua runda de jurizare: 17 noiembrie 2016 si 8 decembrie 2016
• Ceremonia nationala de premiere: februarie 2017

Citeste si:
Sediile fixe - o nouă direcție în inspecțiile fiscale recente
Sediile fixe - o nouă...

La finalul procesului de jurizare se vor acorda trei premii: EY Entrepreneur Of The Year, Emerging Entrepreneur Of The Year si Social Entrepreneur Of The Year.

Juriul este alcatuit din antreprenori care au participat la primele doua editii ale competitiei nationale si reprezentantul unui fond de investitii: Levente Hugo Bara – director general Supremia Grup, Mircea Tudor - presedinte MB Telecom, Marius Stefan - CEO Autonom Rent a Car, Rucsandra Hurezeanu – director general Ivatherm si Dan Farcasanu – director investitii Resource Partners.

EY Entrepreneur Of The Year este o competitie pentru antreprenori care se organizeaza la nivel global, peste 5.000 de antreprenori din intreaga lume fiind nominalizati in cadrul acesteia in fiecare an. Competitia se desfasoara in 145 de orase din peste 60 de tari, acoperind mai mult de 94% din economia globala.

Citeste si:
El este antreprenorul anului 2016 in Romania
Antreprenorul anului 2016:...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri