Startup-ul romanesc Lensa.ro a ajuns la afaceri de peste 1 milion euro in 2017

Lensa.ro, start-up romanesc specializat in lentile de contact, ochelari de soare si ochelari de vedere, demarat in 2013 cu 500 euro, a depasit pragul de un milion de euro cifra de afaceri in 2017.

Am inceput afacerea Lensa.ro in 2013, cu 500 de euro, intr-un apartament. Am beneficiat din plin de expansiunea e-commerce-ului din Romania, iar eforturile noastre din ultimii ani ne-au adus deja, in 2017, la afaceri anuale de peste un milion de euro”, a spus Daniel Craciun, fondator Lensa.ro.

Multumita intrarii pe un segment de piata neexplorat, si anume comercializarea de lentile de contact colorate, Lensa.ro s-a diferentiat la inceput in peisajul magazinelor online de profil, iar in scurt timp a inceput comercializarea de ochelari de soare si de rame de ochelari.

„Anul trecut am investit pentru a creste eficienta magazinului online si pentru a asigura stocurile necesare procesarii a cateva mii de comenzi pe luna, iar anul acesta am deschis un cabinet de optica cu aparatura moderna pentru consultatii si pentru montarea lentilelor pe loc astfel incat oamenii sa evite asteptarea a 2-3 zile pana cand li se monteaza lentilele in ramele alese”, a precizat Florin Nita, co-proprietar al Lensa.ro si business planning manager al companiei.

Istoria celor doi antreprenori implicati in Lensa.ro pare a fi una interesanta. Daniel Craciun (27 ani) este pasionat de IT si a fost pasionat de mediul antreprenorial toata viata, iar Florin Nita (39 ani) a facut trecerea la antreprenoriat din pozitia de director de marketing la Honda Romania.

Citeste si:
Lensa, acuzată că a ascuns cazurile de Coronavirus, ca să nu piardă...
UPDATE Libertatea: Lensa,...

„Am lucrat in corporatii cam toata viata. De cand ma stiu mi-am dorit sa dezvolt o afacere, iar cu Lensa.ro mi-am gasit libertatea pe care mi-o doream. Romania este tara din UE cu cea mai mare rata de crestere a comertului online si vom continua sa ne dezvoltam in continuare in tara, dar luam in calcul sa ne extindem si in afara Romaniei in 2018”, a spus Florin Nita.

Demarat in 2013, business-ul Lensa.ro este un magazin online si fizic de ochelari de soare si de vedere ce dispune de cabinet propriu pentru consultatii. In 2017 Lensa.ro a inregistrat peste 60.000 comenzi si a trecut de pragul de un milion de euro cifra de afaceri, depasind astfel previziunea de 900.000 euro pentru acest an.

Citeste si povestea integrala a celor doi antreprenori romani care au construit Lensa.ro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Unde Mergem, aplicația cu lista atracțiilor turistice din România
Setari Cookie-uri