Esti antreprenor la inceput de drum si cauti "o scoala pe bune" in care sa capeti informatii relevante si sa inveti din experienta unor mentori cu zeci de ani de business? Te poti inscrie acum in Academia Mintilor Creative (AMC), un "Hogwarts" al creativitatii romanesti, sustinut de UniCredit Bank, in care vei pleca acasa cu know how si sfaturi pe care sa le aplici in business-ul tau chiar de a doua zi.

Ce este Academia Mintilor Creative?

Anca Ungureanu, mentor in cadrul Academiei si Identity & Communication Director in cadrul UniCredit, spune ca Academia Mintilor Creative este "o scoala pe bune", pentru ca ofera gratuit cursuri extrem de pragmatice, "care au drept obiectiv sa ofere know how si nu sa umple o sala de conferinte cu 300 de participanti".

"Sunt multe conferinte pe tema antreprenoriatului care abordeaza subiecte de ordin general. Noi ne-am dorit sa venim cu lucruri foarte pragmatice si ne-am dorit foarte mult ca oamenii sa iasa din sala cu ceva ce sa poata aplica chiar de a doua zi in business-ul lor, indiferent de nevoile pe care le au", a punctat mentorul din Academia Mintilor Creative.

Academia Mintilor Creative, un "Hogwarts" al creativitatii romanesti

Dupa fiecare editie a Academiei Mintilor Creative, exista o sesiune de feedback si de testimoniale video, care sa reprezinte dovada pentru urmatorii cursanti ca lucrurile se intampla pe bune. "Unul dintre participanti a spus ca Academia Mintilor Creative este acest Hogwarts al creativitatii romanesti si a fost emotionant sa primesti o astfel de comparatie, stiind cu totii ca la Hogwarts se intamplau cele mai magice lucruri", isi aminteste Anca.

Anca Ungureanu face marketing si comunicare de aproape 16 ani, dar recunoaste ca cea mai mare provocare ca mentor a fost sa isi realizeze prezentarea pentru cursanti, intrucat este extrem de dificil sa pui pe foaie doar acele lucruri esentiale pe care si le-ar dori acesti antreprenori.

"Am incercat sa fiu foarte pragmatica si sa ma pun in papucii lor, intrebandu-ma - daca eu as veni la un astfel de curs - cu ce as vrea sa plec de acolo. Ceva ce as putea aplica chiar de a doua zi si cred ca acesta a fost de fiecare data cel mai greu moment. Nu am folosit aceeasi prezentare la a doua editie, am venit cu lucruri noi", concluzioneaza Anca.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri