“Antreprenorii aflati la inceput de drum, gresesc deseori in ceea ce priveste managementul fluxului de numerar. Practic, acestia nu au o gestiune structurata a trezoreriei, care implica NU doar evidenta foarte clara a incasarilor si platilor operationale, investitionale si financiare, ci si previziuni in ceea ce priveste fluxul de numerar viitor, simularea unor conditii adverse - precum neincasarea creantelor la timp, majorarea salariului minim pe economie, fluctuatia dobanzilor, perisabilitatea unor stocuri, costuri mai mari de promovare si marketing, fluctuatii majore ale veniturilor”, atrage atentia mentorul din cadrul Academiei Mintilor Creative.

Ce trebuie sa retii de aici daca esti antreprenor la inceput de drum? Afla din materialul complet despre lectiile de finante corporative care iti pot salva afacerea.

Iancu Guda a fost unul dintre mentorii Academiei Mintilor Creative, programul de educatie financiara si antreprenoriala UniCredit Bank in care antreprenorii creativi aflati la inceput de drum primesc sfaturi si know-how de la numerosi mentori, pe diverse aspecte esentiale ale afacerii lor.

Inscrierile la a treia editie a Academiei s-au incheiat, dar te poti pregati pentru editia viitoare.

Iancu Guda, AAFBR: Pretul...
Citeste si: Asteptari pesimiste: Pretul imobiliarelor o sa scada cu 25-30% in 2019