Aplicatia pentru Programul UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii, gestionat de Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, va deveni activa miercuri, 25 iulie 2018, ora 10:00.

Programul se adreseaza antreprenorilor existenti sau potentiali, precum si top managerilor, inclusiv specialistilor din organizatii publice sau private presupusi a se comporta de o maniera antreprenoriala sau manageriala, conform unui comunicat de presa emis de catre Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat.

UNCTAD/EMPRETEC ofera intreprinzatorilor instruire si asistenta tehnica, precum si un cadru institutional pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale si cresterea competitivitatii pe piata locala si internationala a intreprinderilor mici si mijlocii.

Programul EMPRETEC, buget de 504.000 de lei pentru anul 2018

Program UNCTAD/EMPRETEC

Bugetul alocat programului pentru anul bugetar 2018 este de 504.000 lei si se estimeaza acordarea de ajutor unui numar de minimum 100 de beneficiari, persoane fizice.

Retail jobs

Prin Program se finanteaza workshop-urile UNCTAD/EMPRETEC Romania pentru sprijinirea dezvoltarii intreprinderilor mici si mijlocii in domenii de interes pentru dezvoltarea capacitatilor antreprenoriale, in scopul dobandirii cunostintelor teoretice si cu aplicabilitate practica, necesare inceperii si dezvoltarii unei afaceri.

Programul UNCTAD/EMPRETEC isi propune:
• identificarea intreprinzatorilor de succes;
• dezvoltarea competentelor personale antreprenoriale si a capacitatii manageriale;
• dezvoltarea comportamentului antreprenorial cu scopul crearii de noi afaceri cu caracter inovativ;
• dezvoltarea metodelor moderne de afaceri precum si generarea de idei noi de afaceri si de produse noi;
• mobilizarea resurselor antreprenoriale romanesti si intarirea dinamismului antreprenorial al intreprinderilor mici si mijlocii din Romania;
• incurajarea schimbului de experienta si a dezvoltarii relatiilor pe plan local, dar si la nivel international;
• dezvoltarea capacitatii intreprinderilor mici si mijlocii de a elabora si implementa strategii de afaceri competitive;
• sprijinirea intreprinderilor mici si mijlocii pentru extinderea pietelor de desfacere si cresterea exporturilor;
• dezvoltarea contactelor si retelelor de afaceri in afara Romaniei si initierea de cooperari transfrontaliere.

Citeste si:
Premierul Ciucă compară România cu Germania la rata de absorbție a...
Premierul Ciucă compară...

EMPRETEC este un program international pentru dezvoltarea si sprijinirea antreprenorilor, desfasurat sub egida Conferintei Natiunilor Unite pentru Comert si Dezvoltare, fiind operational in 35 de tari din America Centrala, America Latina, Africa si Orientul Mijlociu.

Pentru a studia procedura de implementare a programului accesati acest link..

Sursa foto: PhuShutter / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Start Up »Setari Cookie-uri F