A veni cu idei noi, creative, poate fi un proces destul de dificil. De aceea este important sa iti stimulezi cat mai mult creativitatea si sa gasesti modalitatile prin care poti gandi cat mai bine. Fiecare om are resurse proprii si ritualuri uneori inedite pentru a deveni creativ. In articolul de mai jos sunt cateva exemple de la cele mai luminate minti ale omenirii.

Ar putea fi vorba de obiceiuri ciudate, precum a sta in cap, sau a purta o multime de palarii. Igor Stravinsky, de exemplu, statea in cap, el considerand ca asa i se relaxa creierul si il ajuta sa se concentreze mai bine.

Autorul Dr. Seuss simtea ca daca poarta o multime de palarii nebunesti il inspira si trece de “blocajul scriitorului”. Acestea nici macar nu sunt cele mai stranii rutine pe care unele dintre cele mai luminate minti ale omenirii le-au utilizat. Steve Jobs, cofondator al Apple, obisnuia sa isi bage picioarele in toaleta pentru a reduce stresul, in timp ce Honore de Balzac bea cam 50 de cafele. Zilnic.

Mai jos, o lista interesanta a modalitatilor prin care minti luminate isi stimulau creativitatea, conform TheBusinessBacker.

Citeste si:
39 de oportunitati de finantare pentru antreprenorii si companiile...
39 de oportunitati de...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Start Up »Citeste si
Romanii de la Coffee 2 Go vor intra anul acesta in cinci noi orase