Ionut Corduneanu este in prezent antreprenor si consultant in Business & Competitive Intelligence. Avand la baza ani buni de experienta ca ofiter de informatii, Ionut ofera in mod curent sprijin pentru antreprenorii locali care isi doresc sa patrunda in pietele straine. In 4 octombrie, la conferinta Fast Forward Business Summit, va sustine workshop-ul "Am I ready to Go Global?", util pentru orice antreprenor care vrea sa faca marele pas spre extinderea globala. Te poti inscrie acum GRATUIT!

Cofondator al Integrated Corporate Strategic Services, Ionut va explica in cadrul workshop-ului cum poti imbina afacerile cu informatii relevante, care ajung pana la detalii privind stilul de viata si profilul psihologic al unui individ cheie dintr-o piata in care vrei sa ajungi sau informatii despre partenerii la care trebuie sa ajungi in respectivele piete pentru a-ti facilita intrarea.

"Insumand anii de experienta ca ofiteri de informatii militare a celor trei parteneri fondatori din ICSS (Integrated Corporate Strategic Services) cu background in intelligence traditional trecem cu usurinta de 50. In domeniul Competitive Intelligence este o situatie frecvent intalnita. Fiind un domeniu relativ nou, in Romania lipseau furnizorii de formare profesionala, deci este firesc ca primii experti sa fie cu background de informatii militare/guvernamentale. Acelasi lucru s-a intamplat si in state mai dezvoltate", a declarat intr-un interviu acordat Wall-Street.ro Ionut Corduneanu.

De ce sa participi la workshop-ul "Am I ready to Go Global?"

Toti antreprenorii cauta constant noi piete, vor sa isi diversifice baza de clienti si marje mai mari de profit. Dar crezi ca ai putea vinde produsele sau serviciile tale in afara Romaniei?

Daca esti unul dintre cei care viseaza la o astfel de dezvoltare si vrei sa afli daca esti pregatit pentru marele pas in afara pietei locale, participa la workshop-ul "Am I ready to Go Global?". Vei afla de la un fost ofiter de informatii ce trebuie sa faci si din ce surse sa te documentezi pentru a afla cat mai multe despre pietele pe care le vizezi si despre partenerii pe care ti-i doresti in aceste piete.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri