Evenimentul Future Banking, dedicat digitalizarii sistemului financiar si care aduce in fata audientei experti din zona de digital banking, FinTech si investitori de renume, vine anul acesta cu o provocare pentru antreprenorii din Romania si din regiune, lansand Future Banking Fire Pitch, un concurs de pitching pentru startup-urile FinTech.
Future Banking Fire Pitch este organizat de catre start-up.ro si powered by EFSE (European Fund for Southeast Europe). In cadrul concursului, startup-urile vor avea 5 minute pe scena in care isi vor sustine pitch-urile si 5 minute de feedback din partea unui juriu format din specialisti, investitori si fonduri de investitii. Solution provider pentru pitch-ul de la Future Banking este IT Smart Systems.

Din totalul echipelor inscrise, 10 startup-uri vor ramane pe scena in finala de pe 14 mai 2019. Inscrie-te AICI pentru preselectie, iar daca vrei sa participi la toata conferinta Future Banking, te poti inscrie AICI.


Juriul Future Banking Fire Pitch



Juriul concursului Future Banking Fire Ptich este format din specialisti in digital banking, investitii si in ecosistemul start-upurilor FinTech.


Johan Lundberg este Founding Partner al NFT Ventures, unul dintre cele mai active fonduri de investitii in startup-urile fintech din Europa. Fondat in Suedia, NFT Ventures a investit in peste 30 de startup-uri pana acum. E prima prezenta a lor in Romania.

Petar Chavdarov este Investment Associate la Finance in Motion, unul dintre cele mai mari administratori de fonduri, cu peste 2 miliarde de dolari in asset-uri. A lucrat inclusiv la Rockstart, unul dintre cele mai cunoscute acceleratoare din Olanda.

Daca vrei sa participi la toata conferinta Future Banking, in public, poti sa te inscrii aici.

Antony Tikhonov este Business Developer la Seedrs, o platforma de investitii de tip equity crowdfunding, unde investitorii primesc participatie intr-un startup in schimbul banilor investiti.

Ciprian Paltineanu este angel investor si startup mentor. Este investitor principal la Innova Human Capital, un fond specializat pe investitii early-stage in Europa de Est. A lucrat de-a lungul timpului in management-ul unor institutii bancare mari.

Andrei Dudoiu este cofondator al Human Finance si fost vicepresedinte al Banca Transilvania. Human Finance este o platforma de finantare pentru startup-urile de tehnologie.

Inscrie-te aici pentru competitia Future Banking Fire Pitch.

Dan Calugareanu este partener la Early Game Ventures, un fond de VC lansat anul acesta in Romania, conduce si TechAngels Romania si a fondat numeroase afaceri inainte de a o lua pe drumul investitiilor.

Dorin Gaidau este Investment Manager la Finance in Motion si are o experienta de peste 15 ani in domeniul bancar din Republica Moldova si Romania.

Razvan Enache este fondator EROA Investments, jurnalist si business development manager la InternetCorp. Este pasionat de fintech si este mintea din spatele proiectului Future Banking.

Vlad Andriescu este redactor-sef al start-up.ro si pasionat de lumea startup-urilor. De-a lungul timpului a tinut workshop-uri dedicate startup-urilor la inceput de drum si a intervievat peste 250 de fondatori.

Ce conditii trebuie sa indeplinesti?

Cautam startup-uri early stage si nu numai. Ca sa te inscrii la competitie trebuie sa ai un startup early stage din domeniile fintech, proptech, insurtech, wealthtech, regtech, legaltech, edtech.

Nu trebuie sa ai inca venituri, dar sa fi ajuns macar la stadiul de MVP, nu doar la stadiul de idee.

Prezentarea va tine 5 minute, va fi in engleza si va fi insotita de o prezentare in orice format doresti tu pe ecranul din spatele tau. Dupa fiecare prezentare vor fi cinci minute de intrebari si feedback.

Afla mai multe despre concurs de pe start-up.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Armand Iliescu
Armand s-a alăturat echipei Wall-street.ro în anul 2016, an în care a și finalizat cursurile Facultății de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion . De-a lungul timpului a acoperit domenii precum FinTech, Finanțe-Bănci și Fiscalitate. A pus umărul timp de patru ani la consolidarea proiectului Future Banking , dedicat industriilor FinTech și digital banking, din poziția de Head of Growth. Tot în cadrul aceluiași proiect a dat startul emisiunii FinTech Friday,...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri