Colegii de la start-up.ro lanseaza primul eveniment sub umbrela BizTool.ro, marketplace-ul de servicii care aduce la un loc expertii in Drept, contabilitate, marketing, SEO, instrumente de finantare, si antreprenorii care au nevoie de ajutor in dezvoltarea afacerilor.

Este vorba despre BizTool Academy, un ultra-workshop gratuit de o zi in care inveti cum sa-ti dezvolti business-ul in 2019.

BizTool Academy are loc marti, pe 7 mai, la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate si te poti inscrie completand formularul de la finalul acestui material. Participarea la eveniment este gratuita, dar doar daca te inscrii in formularul de la capătul articolului.

Platforma BizTool.ro este un marketplace cu specialisti, care ajuta antreprenorii sa gaseasca oameni priceputi la grafica, marketing, un avocat bun sau un consultant care sa poata evalua si furniza posibile solutii pentru diferite ipostaze ale afacerii.

Prin BizTool Academy, participantii au acces, in timpul unei zile, la 5 workshop-uri tematice pe aspecte esentiale ale dezvoltarii afacerii pe internet. Poti avea un IMM, o afacere la inceput de drum, un business digital 100% sau sa fii student si sa vrei sa inveti mai multe.

Participantii se vor intalni cu cinci mentori cu experienta in domeniul antreprenorial si care ii vor trece prin etapele de baza ale crearii si dezvoltarii unui business in mediul online: realizarea unui site, a unei strategii de marketing, comunicarea, branding-ul, si SEO – in esenta, despre cum duci business-ul tau in topul cautarilor pe Google.

La finalul celor cinci workshop-uri gratuite participantii vor primi si premii.

Ce vei invata la BizTool Academy?

Temele primei editii BizTool Academy sunt:

  • SEO pentru afacerea ta

  • Prezenta online si un site optimizat ca la carte

  • Marketing si strategie digitala pentru afaceri

  • PR si promovarea afacerii

  • Branding si design

Cine sunt trainerii BizTool Academy?

La prima editie a BizTool Academy, ultra-workshop-ul gratuit de o zi, s-au alaturat traineri experimentati in domeniile lor.

Claudiu Jojatu este specialist în digital marketing și cofondator al proiectului Viața de Freelacer. Are 12 ani de experiență în vânzări, digital și strategie, lucrând cu 3 dintre cei mai mari publisheri din România (InternetCorp, gsp.ro și avocatnet.ro), a creat o agenție (The Beards Studio) și a lucrat cu FriendsTBWA și Grapefruit în poziții de upper management.

Valentin Mănescu lucreaza in domeniu, IT inca din 2002m moment in care si-a lasant primul site. In 2005 a infiintat Webecom, o companie ce furnizeaza solutii de comert online. In peste un deceniu de activitate in mediul online, Valentin a contribuit la dezvoltarea pietei de e-commerce din Romania, a administrat propriul magazin, a creat platforma de magazin online Webeshop, a pus bazele propriei retele de site-uri si a ajutat peste 500 de IMM-uri sa faca vanzari pe internet, iar la BizTool Academy te va invata si pe tine cum sa ai o prezenta in mediul online si un site optimizat ca la carte.

Diana Seceleanulucreaza de opt ani in domeniul comunicarii. Diana crede ca un business la inceput de drum are nevoie sa se faca auzit in piata si e in folosul lui sa fie ghidat pentru a alege variantele potrivite de promovare. La BizTool Academy poti invata de la Diana cum sa-ti construiesti reputatia, sa comunici despre afacerea ta, dar si cum sa te organizezi in cazul unei crize de imagine.

Octavian Palade este Events & Content Strategist la start-up.ro si este omul care face ca site-ul acesta sa fie gasit in cautarile Google. E specialist in SEO si te va invata cum sa fii cunoscut in online.

Diana Miron este CEO si Co-fondator AP.3 un studio de design si development pentru startup-uri si companii mici la inceput de drum. In acest an, Diana a fost inclusa pe lista Forbes 30 under 30, a celor mai remarcabili tineri europeni din domeniile lor de activitate. Are peste 5 ani experienta ca front-end developer web si mobile, fiind specializata si in web design, logos, design de produs si branding.

BizTool Academy se desfasoara pe 7 mai la Spaces Unirii. Locurile sunt limitate asa ca inscrie-te ca sa participi la ultra-workshop-ul gratuit de o zi.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri