BizTool.ro si JURIDICE.ro demareaza un parteneriat strategic pentru consolidarea comunitatii antreprenoriale din Romania

BizTool.ro, platforma cu ajutorul careia antreprenorii gasesc toate serviciile necesare pentru firma lor, si JURIDICE.ro, proiect al Societatii de Stiinte Juridice, lanseaza un parteneriat prin care doresc sa ajute la consolidarea comunitatii antreprenoriale in Romania. Astfel, avocatii care fac parte din comunitatea JURIDICE.ro vor fi disponibili si pe platforma BizTool.ro.

BizTool.ro este un marketplace de servicii powered by start-up.ro si este destinat antreprenorilor romani care vor sa faca primii pasi in afaceri sau care vor sa-si dezvolte afacerile deja existente, dar si specialistilor in diferite domenii ce tin de dezvoltarea unui business care vor sa-si ofere expertiza.

Orice specialist sau organizatie profesionala poate sa foloseasca BizTool.ro pentru a gasi noi clienti si pentru a putea fi promovati mai departe in reteaua InternetCorp, prin site-urile Start-up.ro si wall-street.ro.

JURIDICE.ro este un proiect al Societatii de Stiinte Juridice. Prin JURIDICE.ro, Societatea de Stiinte Juridice promoveaza in lumea juridica nevoia construirii unei societati bazate pe cunoastere.

Scopul parteneriatului dintre BizTool.ro si JURIDICE.ro este de a crea si consolida o comunitate interconectata de specialisti si de a oferi servicii concrete antreprenorilor care au nevoie de ajutor in lansarea si dezvoltarea afacerilor. Promovam valoarea si cooperatea incercand sa devenim parte integrata a ecosistemului antreprenorial din Romania.

Citeste si:
BizTool Match - angajeaza specialisti pentru proiectele tale
BizTool Match - angajeaza...

Despre BizTool.ro

BizTool.ro este primul marketplace care vizeaza sa aduca la un loc comunitatea de antreprenori din Romania, cat si cea de freelanceri. Orice antreprenor poate apela la specialistii din platforma, iar expertii pot castiga noi clienti si contracte suplimentare. BizTool.ro ofera interactiune personalizata in functie de preferintele utilizatorilor in site. Mai mult, consultantii prezenti in platforma sunt listati cu tarife, date de contact si descriere si sunt selectati in functie de specializare.

BizTool.ro este un proiect independent, sustinut de start-up.ro, principalul portal de informatie pentru antreprenorii si startup-urile din Romania. Mai multe detalii despre categoriile disponibile pe platforma si o lista a consultantilor disponibili regasiti pe biztool.ro.

Despre JURIDICE.ro

Citeste si:
InternetCorp lanseaza divizia de productie video VideoCorp
InternetCorp lanseaza divizia...

Din anul 2004 JURIDICE.ro informeaza in permanenta comunitatea profesionistilor dreptului cu privire la organizarea de evenimente de interes, din domeniul juridic, de afaceri si alte domenii de interes pentru juristi. Din anul 2016 JURIDICE.ro a organizat ateliere juridice, in cadrul carora se discuta in cerc restrans, cu referiri stiintifice punctuale. Atelierele sunt destinate exclusiv profesionistilor dreptului. In cadrul atelierelor se discuta probleme juridice, nu spete si/sau politici publice.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Start Up »Citește și
Wine4skin, cosmetice românești din inima viei și a plantațiilor de migdali
Setari Cookie-uri