Bright Spaces, o solutie adresata domeniului property tech si dezvoltata de un start-up romanesc, a primit finantare de 185.000 euro pentru dezvoltare si implementare. Finantarea a fost coordonata de compania Sparking Capital, in calitate de Lead Investor, avandu-i alaturi pe Growceanu Angel Investment si pe Ilinca Paun.

Bright Spaces este o platforma digitala de leasing si management al spatiilor comerciale si urmeaza sa fie lansata in primavara anului viitor. Aceasta se adreseaza departamentelor de leasing ale cladirilor cu spatii de inchiriat, propunandu-si sa optimizeze fluxurile si generarea de lead-uri noi, cat si companiilor care inchiriaza spatiile, printr-o interfata in care se pot vedea istoricul de inchiriere si fluxurile procesului: listare, ofertare, contractare, plata, management, business intelligence, conform unui comunicat de presa emis de catre companie.

Sparking Capital este compania care a coordonat procesul de finantare si este un fond cu capital de risc constituit din surse private. Fondul face investitii de tip pre-seed si seed in companii inovatoare din segmentele property tech, marketplace, marketing tech, transformare digitala si sustenabilitate.

Alaturi de Sparking Capital, Investitia in platforma Bright Spaces este sustinuta de asemenea si de partenerii Growceanu Angel Investment si Ilinca Paun, Business Angel. Growceanu reuneste un grup de investitori tip business angel, activ in Timisoara si vestul Romaniei, cu focus pe zona startup-urilor high-tech. Investitorii Growceanu contribuie cu expertiza, network-ul si banii personali la dezvoltarea startup-urilor cu potential mare de crestere.

Ilinca Paun este un investitor cu 18 ani de experienta in domeniul real estate. In prezent, Ilinca Paun este fondator si CEO la The Entrepreneurship Academy, facultate de business in parteneriat cu Team Academy Olanda si investitor Impact Hub.


Solutia proptech Bright Spaces a fost prezentata pentru prima oara in cadrul evenimentului Real Estate Hackathon, primul hackathon de real estate din Europa, organizat in primavara acestui an la Bucuresti, de Proptech Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri