Organizația Femeilor Antreprenor din UGIR, OFA UGIR, a lansat prima competiție de pitching din România, adresată femeilor antreprenor.

Inițiativa OFA UGIR a pornit de la o realitate a mediul de business românesc: în momentul de față, femeile antreprenor reprezintă peste 35% din acționariatul firmelor românești.

”Cu toate acestea, majoritatea firmelor conduse de femei au până la 5 angajați și 500.000 lei, cifră de afaceri. Noi considerăm că femeile antreprenor reprezintă viitorul economiei românești. În acest fel, dorim să oferim ocazia fiecărei femei antreprenor aflate la început de drum să își construiască afacerea de succes”, afirmă Mirabela Miron, președinte OFA UGIR.

Condițiile pe care trebuie să le îndeplinească firmele pentru a se înscrie în competiție sunt: compania să aibă minim 50% acționariat feminin; compania să aibă cel puțin 12 luni de activitate și o cifră de afaceri de maximum 490.000 lei, în anul 2020!

Înscrierile se pot face până în data de 9 septembrie 2021, completând formularul la linkul următor: https://ofa.ugir.ro/ofa-startup-angels/

OFA Startup Angels va avea 6 competiții regionale (Constanța, Timișoara, Brașov, București/Ilfov, Iași Cluj), iar în finală se vor califica 12 concurente: 6 concurente votate de juriu, iar 6 concurente, votate de public! Marea finală urmează a avea loc în data de 12 noiembrie 2021, la București.

Toate finalistele vor primi premii sub formă de servicii și produse oferite de sponsori dar și un an de membership gratuit și mentorat în organizația OFA UGIR. Câștigătoarele din finală vor fi recompensate astfel:

Premiul I: 10.000 euro (5000 euro în Ron, plătibili la cursul BNR, din ziua competiției și 5000 euro sub formă de servicii și produse, oferite de către sponsorii evenimentului).

Premiul II: 5.000 euro (2000 euro în Ron, plătibili la cursul BNR, din ziua competiției și 3.000 euro sub formă de servicii și produse, oferite de către sponsorii evenimentului).

Premiul III: 3.000 euro (sub formă de servicii și produse, plătibili la cursul BNR, din ziua competiției, oferit de către sponsorii evenimentului).

Manager al proiectului național OFA STARTUP ANGELS este Raluca Culda, antreprenor cu peste 15 ani de experiență profesională în resurse umane, management și coaching. În 2015, Raluca Culda a fondat ZoomHR, companie internațională de recrutare și consultanță în resurse umane, iar în anul 2020, a creat programul de coaching în carieră www.reinventeazate.ro, dedicat profesioniștilor care își doresc o viață profesională cu sens.

Organizatori regionali și Brand Ambasadors ai evenimentului sunt antreprenoare de succes și președinți ai filialelor OFA UGIR: Alina Novac (București), Adriana Făgărășian (Brașov), Amalia Georgescu (Iași), Fulga Bocos (Cluj), Daniela Sârbu (Timișoara) și Liliana Marinescu (Constanța).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri