Maria Grapini va fi retrasa de Partidul Conservator din postul de ministru delegat pentru IMM si Turism pentru a candida la alegerile europarlamentare din luna mai, urmand sa paraseasca Guvernul cel mai tarziu in luna martie, au declarat surse din partid.

Decizia va fi anuntata joi, in sedinta Biroului Permanent al Partidului Conservator, au mentionat sursele, scrie Mediafax.

Presedintele partidului, Daniel Constantin, si Maria Grapini nu au putut fi contactati pana la transmiterea stirii.

Partidul Conservator va propune o alta persoana pentru pozitia de ministru delegat pentru IMM, mediu de afaceri si turism.

Maria Grapini ocupa postul de ministru din decembrie 2012.

Ea a absolvit Institutul Politehnic "Gheorghe Asachi" din Iasi, Facultatea de Textile, specializarea "Tehnologia Mecanica a Filarii si `eserii".

Pana in anul 1989 a lucrat la I.T.Garofita Timisoara.

In septembrie 1989 a devenit inginer sef la fabrica de confectii "13 Decembrie" din Timisoara. Din ianuarie 1990, a fost director general al Pasmatex Timisoara, iar din 1998 este actionarul principal al grupului de firme Pasmatex.

Maria Grapini a fost presedintele Asociatiei Femeilor Antreprenor din Romania, presedintele Federatiei Patronale din Industria Usoara, vicepresedinte UGIR 1903 si membru in Consiliul National al Exportatorilor.

Totodata, din 2006, Grapini este presedintele organizatiei judetene Timis a PC si vicepresedinte la nivel national al Partidului Conservator.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri