Fostul ministru pentru IMM si Turism, Maria Grapini, a evitat sa spuna daca va mai posta pe contul sau de Facebook dupa ce a parasit functia din Guvern si a afirmat ca pentru ea conteaza lucrurile de fond, nu cele de forma.

"Credeam ca astazi nu voi fi intrebata. Pentru mine sunt importante lucrurile de fond, si nu de forma", i-a raspuns Grapini unui jurnalist care a intrebat-o daca va continua sa scrie pe Facebook.

Fostul demnitar a fost criticat de mai multe ori in presa pentru gre?elile gramaticale din postarile pe care le-a scris pe reteaua de socializare.

Mandatul de ministru a fost o experienta dura pentru mine

Maria Grapini a mai spus ca functia pe care a ocupat-o a fost o experienta dura pentru ea si ca vrea ca in cazul in care va fi europarlamentar sa aduca foarte repede in tara informatiile de la Bruxelles.

Citeste si:
MILIARDARII care au renuntat la scoala inainte sa faca averi
MILIARDARII care au renuntat...

Grapini a fost insotita la conferinta de Florin Jianu, succesorul ei in functie, care, dupa un scurt discurs, i-a dat cuvantul, adresandu-i-se cu "doamna Maria".

Grapini a prezentat un raport al realizarilor pe care l-a facut public si la finalul anului trecut si si-a exprimat cateva regrete legat de mici neputinte, putine, de altfel, in comparatie cu realizarile.

"A fost o experienta dura pentru mine, am avut foarte multe ambitii, cateva am reusit sa le pun in practica, nu toate. Sunt constienta ca viteza de lucru in administratiile publice, in orice tara, nu este aceeasi cu cea din mediul privat, insa nu regret aceasta experienta si sper sa-mi foloseasca mai departe in programul si proiectul pe care-l am, sa prezint Romania la Parlamentul European", a spus Grapini.

Citeste si:
Facebook a acceptat sa plateasca o amenda de 580.000 de euro
Scandalul Cambridge...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »Citeste si
Romania antreprenoriala, vazuta prin ochii unui fost ministru