"Credeam ca astazi nu voi fi intrebata. Pentru mine sunt importante lucrurile de fond, si nu de forma", i-a raspuns Grapini unui jurnalist care a intrebat-o daca va continua sa scrie pe Facebook.

Fostul demnitar a fost criticat de mai multe ori in presa pentru gre?elile gramaticale din postarile pe care le-a scris pe reteaua de socializare.

Mandatul de ministru a fost o experienta dura pentru mine

Maria Grapini a mai spus ca functia pe care a ocupat-o a fost o experienta dura pentru ea si ca vrea ca in cazul in care va fi europarlamentar sa aduca foarte repede in tara informatiile de la Bruxelles.

Grapini a fost insotita la conferinta de Florin Jianu, succesorul ei in functie, care, dupa un scurt discurs, i-a dat cuvantul, adresandu-i-se cu "doamna Maria".

Citeste si:

Grapini a prezentat un raport al realizarilor pe care l-a facut public si la finalul anului trecut si si-a exprimat cateva regrete legat de mici neputinte, putine, de altfel, in comparatie cu realizarile.

"A fost o experienta dura pentru mine, am avut foarte multe ambitii, cateva am reusit sa le pun in practica, nu toate. Sunt constienta ca viteza de lucru in administratiile publice, in orice tara, nu este aceeasi cu cea din mediul privat, insa nu regret aceasta experienta si sper sa-mi foloseasca mai departe in programul si proiectul pe care-l am, sa prezint Romania la Parlamentul European", a spus Grapini.