Platforma ESX, una dintre cele mai importante rețele de centre sportive din țară, atrage o investiție de 2 milioane de euro de la Fondul de Investiții Catalyst România Fund II pentru continuarea dezvoltării în România și extinderea internațională.

Aplicația ESX oferă un abonament cu acces nelimitat la aproximativ 500 de centre sportive și săli de fitness din România, care poate fi gestionat direct de pe telefon, numărul de astfel de centre continuând să crească în fiecare lună. În ultimele 18 luni, compania ESX a crescut de aproximativ 10 ori, ajungând la rulaje lunare de aproape un milion de euro, mizând pe o soluție digitală all-in app de agregare a unui numar din ce în ce mai mare de centre sportive și de fitness din întreaga țară

„Această infuzie de capital ne va permite să ducem ESX la următorul nivel în dezvoltarea sa, atât pe piața din România, cât și pe piețe internaționale”, precizează Andrei Trofin CEO și fondator ESX.

ESX are în spate o echipă de 30 de oameni și printre consultanții în business cu care lucrează se află Andrei Pitiș(fondator VectorWatch), Ana Maria Andronic(Managing Partner Andronic Law Offices), Gabriel Păunescu(fondator Naologic) sau Raju Sarma(partener Boston Consulting Group. Până la finalul anului, ESX își propune să-și dubleze numărul de angajați.

ESX are o comunitate actuală de 200.000 de membri în peste 100 de orașe din România, iar utilizatorii platformei au avut deja acces de peste 3 milioane de ori la sălile partenere folosind aplicația.

,,Vom investi în creșterea portofoliului de parteneri astfel incât să ajungem la peste 700 de săli în rețea în următorii doi ani. Ne vom concentra pe îmbunătățirea produsului și pe consolidarea segmentului B2B, prin care companiile pot oferi deja abonamentul ESX ca beneficiu salarial pentru angajați. Aceste beneficii sunt acum deductibile, conform noilor reglementari legislative din România, oferind avantaje importante atât pentru companiile mari, cât și pentru IMM-uri. Datorită noii legislații, angajatorii sunt încurajați să susțină nevoia angajaților de a face sport și preocuparea pentru sănătate. Anul acesta ESX va lansa și o platformă nouă de antrenori și nutriționiști, unde sunt deja înscriși sute de experți din România, iar anul următor vom lansa produse de nutriție și antrenamente personalizate bazate pe inteligență artificială. Misiunea noastră este de a îmbina tehnologia cu sportul”, declară Andrei Trofin, fondatorul ESX.

Tranzacția a fost asistată de casele de avocatură Andronic & Partners și Schoenherr și Asociații SCA.

Sursa foto: ESX

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Start Up »



Setari Cookie-uri